Lisa7474 kérdése:
Honapok ota mérem a hőm, átlagh.36.5 ovu után felmegy 36.9-37re. Ebbe a hónapba mégg az alaphőm se nagyon van meg. Szerintetek?
2015. jún. 2. 08:18
2/14 A kérdező kommentje:
Nem.. Higanyossal mindig egy időbe, hüvelybe 5 percig.. Nem értem, hogy most mért ilyen..ez a mult havi.. [link]
2015. jún. 2. 11:33
4/14 anonim válasza:
Egyreszt nagyon cikkcakkos a follicularis fazisod, masreszt az ovu utan alig ment fel a hod alapho fole, es gyorsan vissza is esett (a marcius vegi ciklusban.)
Erdemes lenne ovuig mehpempot vagy cickafarkfu teat innod, ovutol mesiig pedig palastfu teat.
Egyebkent nem veszes, mert van ovud, ez szepen kiveheto, de az ovu utan, ha nincs eleg progid, akkor megha teherbe is esel, nem tapad meg a baba.
5/14 A kérdező kommentje:
Mi lehet velem?? Nem értem.. Még jobban leesett a hőm.. [link]
2015. jún. 3. 06:36
6/14 anonim válasza:
Minden nap ugyanakkor mered, ugyanannyi ideig, es alszol elotte min. 6 orat?
7/14 A kérdező kommentje:
Àltalàba, igen.. Több hónapja mérem, de ilyen nem volt még.. Szerinted ne is reménykedjek ebbe a ciklusba?
2015. jún. 3. 15:17
8/14 anonim válasza:
Meg az egeszseges noknek is van evente 1-2 anovulacios ciklusuk, amikor nincs peteeres. Nekem is volt.
Ez a gorbe nagyon erre hajaz, viszont ne csuggedj, ez normalis dolog, es ettol meg lehetsz egeszseges.
9/14 A kérdező kommentje:
Köszi... Probàlok pozitiv lenni.. :-)
2015. jún. 4. 11:31
10/14 A kérdező kommentje:
A ciklus. hu szerint még peteérésem se volt.. Tegnapi tesztjeim.. [link]
2015. jún. 9. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!