Mérni kell a hőmet minden nap.1-2 tized eltérés lehet gond? Az alaphőm 36.4 Két napja 36.3 tegnap 36.4 volt ma pedig 36.6! sosem méretem még nem tudom mi lehet a jó. Azt tudom ha felmegy 37ig akkor peteérés van. Esetleg egyéb fontos tudnivaló?
Mnden a hőmérőzésről: babatervezok.otthona.net
de a kismamablog.hu is hasznos oldal.
szia!
tényleg olvass rendesen utána, mert nem mindegy, mit hogy csinálsz...
annak pl semmi értelme, ha egyik nap felkelsz elmész pisilni iszol egy kávét, aztán megméred hónaljban, aztán másnap elfelejted és délután valamikor beteszed a lázmérőt:D
a lényege, hogy minden reggel ugyan abban az időben, még hétvégén is fel kell érte kelni, kinyitod a szemed és mielőtt bármit tennél valamelyik nyílásodban megméred a hődet. ez lehet száj, hüvely vagy végbél. az orvosok legtöbbször a végbelet ajánlják, mert állítólag ott a legpontosabb, de én mindig hüvelyben mérem...
ez az adat a pontos, utána már felkelhetsz jöhet a pisi, mosakodás, kávé és a többi amit szoktál, de az a lényeg, hogy ez legyen az első, mert ha már kikeltél az ágyól semmi értelme! ja és az alvás: azt mondják minimum 3 óra aktív alvásnak kell lennie előtte! szóval ha mész szombaton bulizni és vasárnap 4kor fekszel le de egyébként 6kor szoktad mérni akkor tök felesleges ezért felkelni főleg ha még iszogattál is.
remélem segítettem valamit, de azért olvass több helyen utána, ezek csak az én tapasztalataim, tudományom:D
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!