Jövőhónapban kezdődik az inszem mennyi szabit vegyek ki, kb meddig tart? Vagy nem muszály egy egész hetet kivenni?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen szoltak h. Jó lenne ha megmondanánk ki mikor szeretne nyári szabira menni csak az a baj én nem tudom Hányszor kell bemenni a meddőségibe egy hét elég lenne e? Valaki tapasztalat?2015. máj. 29. 11:37
1/6 anonim válasza:
Sajnos pontos adatot nem tudok, de egy kolléganőm elég sokáig volt emiatt távol, de ő mondjuk végig táppénzen volt. Sőt, mivel neki nem az első volt, igazából után pár hétre jött vissza, gondolom megvárta, sikerült-e, és amint kiderült, ment is vissza táppénzre.
2/6 A kérdező kommentje:
Értem azért köszönöm a segítséget
2015. máj. 29. 12:01
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor lehet jobb lenne ha énis táppénzre mennék legalább megmaradna a kevés szabim 😊
2015. máj. 29. 12:15
4/6 anonim válasza:
Én az inszemre nem vettem ki szabit.
Volt egy ultrahang az előző ciklus végén, utána gyógyszer/injekciók otthon. Kb. 8. naptól 2 naponta UH, de ezeket reggel csinálták, utána mentem dolgozni.
12-13-14. nap környékén inszem, ez is kb. fél napot vett igénybe, délre már beértem a munkahelyemre.
Az elsőnél az inszem napjára vettem ki egy nap szabadságot, a többire már azt sem, csak szóltam, hogy később érek be.
Mondjuk én irodában ülök, kevés stresszel.
5/6 anonim válasza:
Én azért vettem ki, mert 100 km-re jártunk inszemre. Inszem napjára vettem ki, de előre nem tudtam mikor lesz. Uh-ra du-ra próbáltam időpontot kérni, így csak elkéredzkedtem, de a főnököm támogatott.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem de nekem sajnos messze is van meg én 3 mûszakozok szóval így már nehezebb a dolog
2015. máj. 30. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!