Lombikosok, ti hány embriót kértetek vissza?
Én hármat kaptam vissza, két naposak.
Érdekelne,hogy nektek mennyiből mennyi maradt meg,és hány naposan ültették be.
Par hete olvastam egy erdekes cikket.
Orvosok statisztikat csinaltak a visszaultetett emriok szama es a sikeres terhessegek kozotti osszefuggesrol.
Eddig azt hangoztattak, hogy minel tobb fagyibaba megy vissza, annal nagyobb az esely, hogy valamelyik
#1 Folyt.:
...hogy valamelyikuk megmarad. De a kutatasok soran azt allaptottak meg, hogy akkor a legnagyobb az esely, ha egyetlen embrio megy vissza, ugyan,s az jobban meg tud tapadni.
Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam. :-)
És hogy miért akarnák hamisítani a statisztikát erről? Több beültetés=több pénz.
A lombik sikeressége attól függ, mennyire egészséges az embrió, és mennyire egészséges a környezet, ahova kerül. Ismeretlen eredetű meddőséggel egy lombikom sem sikerült embriószámtól függetlenül.
2 lombikom volt, 2-t javasolt mindkét alkalommal az orvos a biológus javaslat alapján.
Elsőnél 2 3 naposat kaptam vissza, egyik tapadt meg, de méhen kívül, a petevezetékemben (az is ugrott)
2-nál 2 5 naposat kaptam vissza, mindkettő megtapadt
gratulálok.
én is kettőt akartam eredetileg,de az orvos a hármat javasolta,mert "öreg" vagyok.:)
én is 40 vagyok:)
Róbertba járok.
Te hova jársz,és érzel valamit?Nekem sokszor fájogat a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!