Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Lombikosok, ti hány embriót...

Lombikosok, ti hány embriót kértetek vissza?

Figyelt kérdés

Én hármat kaptam vissza, két naposak.

Érdekelne,hogy nektek mennyiből mennyi maradt meg,és hány naposan ültették be.

2015. máj. 23. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Par hete olvastam egy erdekes cikket.

Orvosok statisztikat csinaltak a visszaultetett emriok szama es a sikeres terhessegek kozotti osszefuggesrol.

Eddig azt hangoztattak, hogy minel tobb fagyibaba megy vissza, annal nagyobb az esely, hogy valamelyik

2015. máj. 23. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:

#1 Folyt.:

...hogy valamelyikuk megmarad. De a kutatasok soran azt allaptottak meg, hogy akkor a legnagyobb az esely, ha egyetlen embrio megy vissza, ugyan,s az jobban meg tud tapadni.

2015. máj. 23. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

Egy hasonlo cikk.

2015. máj. 23. 21:35
 4/12 Manka68 ***** válasza:

Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam. :-)

És hogy miért akarnák hamisítani a statisztikát erről? Több beültetés=több pénz.

A lombik sikeressége attól függ, mennyire egészséges az embrió, és mennyire egészséges a környezet, ahova kerül. Ismeretlen eredetű meddőséggel egy lombikom sem sikerült embriószámtól függetlenül.

2015. máj. 23. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:
2-t ültettek be, 1 maradt.
2015. máj. 23. 22:01
 6/12 anonim ***** válasza:

2 lombikom volt, 2-t javasolt mindkét alkalommal az orvos a biológus javaslat alapján.

Elsőnél 2 3 naposat kaptam vissza, egyik tapadt meg, de méhen kívül, a petevezetékemben (az is ugrott)

2-nál 2 5 naposat kaptam vissza, mindkettő megtapadt

2015. máj. 24. 21:21
 7/12 A kérdező kommentje:

gratulálok.

én is kettőt akartam eredetileg,de az orvos a hármat javasolta,mert "öreg" vagyok.:)

2015. máj. 25. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én is 3-at kaptam vissza,mert "öreg" vagyok.Viccet félretéve 3 gyönyörú embriónk lett és én döntöttem úgy:mindhármat szeretném visszakérni(40 éves vagyok).Pénteken volt a transzfer..3 naposak voltak.Te hova jársz?És érzel vmit?Hányadik beültetésed?És hány éves vagy?
2015. máj. 25. 18:26
 9/12 A kérdező kommentje:

én is 40 vagyok:)

Róbertba járok.

Te hova jársz,és érzel valamit?Nekem sokszor fájogat a

2015. máj. 25. 19:51
 10/12 A kérdező kommentje:
hasam.
2015. máj. 25. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!