Más lombikos sorstársam is tapasztalt hasonlót?
Figyelt kérdés
Még nem beszéltem erről senkivel,mert azt gondolnák az emberek,hogy az agyamra ment a gyerek téma.Lombikos vagyok túl a beültetésen 2 napja.Tegnap hajnalban arra a gondolatra ébredtem spontán,hogy - na ez most betalált.-A páromnak sem mertem elmondani a fenti ok miatt.Ugyanezt az első gyerekem megfoganása után éreztem.Azóta nem.Többedik inszem és lombik utan vagyok.
Volt valaki már így?
2015. máj. 22. 13:08
1/4 anonim válasza:
Én tapasztaltam, csak semmire sem mentem vele. Egyik percben úgy éreztem, h ez tuti sikerült, a másikban meg biztos voltam benne, h nem.
2/4 Manka68 válasza:
Én nem lombik után, hanem spontán ciklusban éreztem ilyet. 28-ik napon, aznap mentem vissza endodokihoz. Reggel felkeltem, elővettem egy tesztet, és biztos voltam benne hogy pozi lesz, pedig évek óta nem sikerült már a baba. És tényleg az lett. :-) Még aznap vérvétellel is megerősítették. :-)
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondják a női megérzésre érdemes oda figyelni.Meglátjuk mi lesz.
Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 23. 09:41
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként sikerült!
2015. jún. 8. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!