Diana901 kérdése:

Terhesség lehet? De akkor miért negativak a tesztjeim?

Figyelt kérdés

Lombikos vagyok...most kezdeném a köv.programot,ha végre megjönne...

Március 12.jött meg...lombik program,Április 9.roszaszin vérzés,majd 11.én bordo vér.ennyi volt. 14.én doki uh: vékony a méhnyáklahártya,progi potlást abba hagyni és megfog jönni...barnáztam pár napot,de nem jött meg.

Most Máj 9.re vártam. Semmi! Teszteltem,negativ. A méhem megvan duzzadva... Fejfájás,gyomorégés,esténként néha-néha émelygés-igy mult el az áprilisi honap. Nyugtassatok meg h semmi komoly,csak hormon zavar lehet a lombikos bogyoktol!

2015. máj. 13. 12:25
 1/10 A kérdező kommentje:
....és fehér folyásom is van... folyatassan
2015. máj. 13. 12:44
 2/10 A kérdező kommentje:
*folyamatossan :)
2015. máj. 13. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ez inkább bakteriális fertőzés lehet mint baba. Ha baba lenne, már ki kéne mutatnia minden tesztnek és látnia kéne ultrahangon is.
2015. máj. 14. 11:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Minden oké :) tegnap este voltam dokinál... ugyáll h megkell h jöjjön...ami ma meg is kezdödött,de eléggé szokatlanul! Semmi görcs,és csak pár csepp :(
2015. máj. 14. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát állítólag ez teljesen normális lombik után. Nekem missed abbal végződött a lombikom aztán rá két hétre véreztem picit majd egy hónap múlva valami menstruáció féle volt. De nagyon gyenge.... elvileg kellhetl pár hónap, mire helyre jövünk teljesen... mikor kezdesz újra?
2015. máj. 14. 20:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Most kellenne kérnem a középidös uh-t. De nem tudom eldönteni,h akkor ez most normális e vagy sem. :( Az egész napi "vérzésem" piros cseppekböl áll. De nem görcsölök! Holott erös görcsökkel indult eddig mindig,és sok vérrel...a melleim még mindig fájnak,szoval lehet h nem is rendes menstruácio?!
2015. máj. 14. 22:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Ma reggel kicsit jobban megindult..de nagyon zavar h miért fájnak a melleim!? Kértem idöpontot középidös uh-ra és 19.napra kaptam. Ezt sem értem! Eddig a 14.en kellwtt mennem
2015. máj. 15. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát állítólag ez teljesen normális lombik után. Nekem missed abbal végződött a lombikom aztán rá két hétre véreztem picit majd egy hónap múlva valami menstruáció féle volt. De nagyon gyenge.... elvileg kellhetl pár hónap, mire helyre jövünk teljesen... mikor kezdesz újra?
2015. máj. 15. 23:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj. Valahogy sikerült megint bevàgnom az üzenetet... Hat ez a mellfàjdalom fura... nekem egyből elmúlt, amikor véget ért a terhesség.... :-( Kíváncsi vagyok hogy alakulnak majd a dolgaid.
2015. máj. 15. 23:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap délután ota nagyon jön. :-O De azért elmegyek szerdán uh.ra és csinálok még egy tesztet...biztos ami biztos alapon
2015. máj. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!