Discovery00 kérdése:
Lehet amiatt nem sikerül teherbeesnem, mert a párom pénisze rövid?
Figyelt kérdés
Lehet buta a kérdésem, nem régóta próbálkozunk de eddig semmi. Hormonjaim rendben vannak. Azon gondolkodtam a minap,h az aktus után fekszem egy kicsit felemelem a csípőm,h előrébb jussanak a fiúk, de utána "kifolyik" belőlem a sperma. Ez lehet gond esetleg túl rövid a párom pénisze?? Légyszi olyan válaszokat ne küldjetek amiben kiröhögtök, lenéztek...2015. ápr. 29. 15:39
11/16 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Az én páromnak kifejezetten nagy pénisze van, mégis már több, mint egy éve próbálkozunk. Ja, és nekem is kifolyik, de ez szerintem mindenkinél így van, nem fog az egész bent maradni.
12/16 anonim válasza:
Kérdező, ha ezen múlna, a hírhedten kis p*csű kínaiak hogy lennének annyian? :)
13/16 anonim válasza:
Eszem ágában nincs kinevetni, de most ezt ugye nem gondoltad komolyan? 3 hónap után nem szabad elkeseredni, és a férj/pár méretére fogni a sikertelen hónapokat. 3 hónap, ugyan kérlek! Ha esetleg 3 évről beszélnél, megértenélek, hogy milyen piszok nehéz ügyként kezeled a teherbeesést. Ez az élet szerencsejátéka, türelem és mázli kell hozzá. Ne add fel! Bújjatok össze, amikor jól esik, ovukor kicsit többször, össze fog jönni! Mi augusztus óta nem védekezünk, a munkánk miatt egyszer tudtunk együtt lenni februárban, jóval középidő előtt, és mégis sikerült összehozni a bébit. Egyetlen egy alkalomból, mikor végre lazíthattunk egy kicsit, és tökre nem a "gyerekgyártáson" járt az agyunk. Szóval hajrá, szerelemre fel! ;)
15/16 anonim válasza:
1spontán fogant gyermekünk van de a kistestvér 4éve várat :(
Ne add fel hajrá előre.Mi sem adjuk fel 4év után sem
16/16 anonim válasza:
Az én páromnak is kicsi, és mégis elsőre összejött mind a két gyerek.
Ha meg a kifolyáson aggódsz, akkor menjetek el egyszerre, akkor tuti feljut, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!