Kedves lombikosok sorstársaim! Mennyire van rövid-és hosszútávú káros mellékhatásai a stimulációs hormonkezeléseknek?
Szia!
5 lombik stimum volt, bár én gonal-f-et kaptam, de szép nagy adagokban. Évente kb két lombikunk volt. Az utolsó óta eltelt két év, nálam minden rendben. :-)
Szia! 7 inszeminációm volt és 2 lombikom.
Az első lombiknál elküldtek mell ultrahangra, ott még minden rendben volt.
Ez március volt.... aztán a következő lombiknál újabb ultrahang kellett, mert 3 hónapig fogadta el a doki, és bizony augusztusban már 4 db 2cm-es ciszta volt a két mellemben. 2-2 db mindkettőben. Azóta is érzem őket :(
DE van egy 6 hónapos kisfiam. Amúgy nekem is sokszor eszembe jut, hogy biztosan valahol ártani fog egészségileg az a rengeteg hormon amit kaptam, hiszen a tájékoztató papíron is rajta volt, hogy 10 éven belül bármilyen rákos daganat kialakulhat bárhol :(
de aki babát akar és nincs más esélye, az bevállalja és hisz benne, hogy nála nem lesz semmi mellékhatása a sok hormonnak.
Én is bízom benne!!!!!!
Kívánom, hogy legyél hamar babás!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!