Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kb. mennyi ideig tart a HSG...

Kb. mennyi ideig tart a HSG vizsgálat, mire készüljek?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 29. 09:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Elég rövid idő alatt kész, nem fájdalmas, de nem kellemes. Nekem az volt kellemetlen, hogy úgy éreztem, mintha kifacsarták volna a méhszájamat. Az a része hasonló a rákszűréshez, aztán a kontrasztanyagot belenyomják, majd egy röntgennel lefényképeznek és már mehetsz is. Kibírható, ne izgulj!
2015. ápr. 29. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem hsg rtg altatásban történt.Kb.20perc .

Ébredés után kb.2óra múlva is erős görcseim voltak vigyél magaddal gyógyikat.4óra elteltével mehettem haza még másnap is szédikéztem.Kinek hogy!

Kicsi bibi volt a jobb oldalban de átjutott a kontr.anyag.

Minden jót kívánok!

2015. ápr. 29. 09:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem nem említett altatást az orvos, így remélem a vizsgálat után mehetek is haza. Jövő héten csütörtökön lesz a "nagy nap!"
2015. ápr. 29. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szintén altatásban csinálták nekem, aminek nagyon örülök. Zárt volt mind a két vezeték, ezért 2x is próbálkozott az orvosom. Nekem emiatt nagyon fájdalmas volt. Utána kb egy hétig véreztem.

Aznap délután mehettem haza.

És szintén 20 perc volt kb.

2015. ápr. 29. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Mondjuk a szülési ffájdalomhoz képest semmi. 😃

Én nagyon izgultam előtte, de ha újra kellene mennem már nem félnék.

2015. ápr. 29. 11:19
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálok nem izgulni! Első babával próbálkozunk, remélem segít ez a vizsgálat valamit.
2015. ápr. 29. 11:41
 7/10 Eufrozi ***** válasza:
Tisztasági betétet,illetve zsepit vigyél magaddal.Én személy szerint nagyon véreztem.Érzetre hasonló mint a mensi görcs,egyébként kibírható.Előtte olyan rémsztorikat olvastam,h a legrosszabb ellenségemnek sem kívánnám...sztem nagyon túlzó volt.Nem kellemes de túl leszel rajta.És nálam nem volt 20 perc,inkább 8-10.
2015. ápr. 29. 16:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha újból kellene menni már én sem félnék jobb volt így altatásban.műtét után nagyon fájt a méhem, derekam majd leszakadt.Gyógyszer sokat segített. (Előtte hónapban Hycosy történt nem jutott át egyik oldalon a folyadék nagyon fájt de csak kértem az orvost próbálja kibírom kikell hogy bírjam.

Hsg után 2napig véreztem.

2015. ápr. 29. 19:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Sikeres volt a vizsgálat, mindkét petevezető átjárható, igaz a bal oldalon kissé nehezebbem indult a kontrasztanyag. A sok "rémhírrel" ellentétben nekem nem fájt a vizsgálat, inkább csak kellemetlen volt.
2015. máj. 12. 15:18
 10/10 Eufrozi ***** válasza:
örülök neki:)Nálam is a bal kicsit neccesebb volt...
2015. máj. 20. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!