Ritka együttlétből lehet baba?
Nyilván ritka együttlétből kisebb az esélye, de nem lehetetlen. Én kétszer estem teherbe úgy, hogy abban a hónapban csak egy alkalommal voltunk együtt, ráadásul naptár szerint nem is volt peteérésem. A spermium minősége, úgy tudom, nem romlik a ritka együttléttől.
2015. ápr. 28. 08:48
nekünk mindkét baba egy-egy alkalomból fogant, ezt napra pontosan tudjuk :), úgyhogy simán lehet, hogy egy is elég, csak jókor kell időzíteni! :)
akik nagyon próbálkoznak, azt szokták ajánlani, hogy ne minden nap legyenek együtt csak 2-3 naponta, hogy legyen elég spermium. De azért arra ne vegyél mérget, hogy ő 3 hétig nem maszturbál ;)!
2015. ápr. 28. 08:57
3/13 A kérdező kommentje:
Nem veszek mérget, csak tegyük fel :)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat.
4 évig próbálkoztunk és nem jött össze a baba. Elég sűrűn voltunk együtt a cél érdekében. Úgy alakult az életünk, hogy a férjem külföldre ment dolgozni. Egyszer meglepiből hazaruccant és pár hét múlva pozitívat teszteltem :D Két embert ismerek még magamon kívül, akik így estek teherbe, mint én. Szóval lehet ritka együttlétből baba. Amúgy azt olvastam, hogy sokkal hatásosabb a ritkább együttlét, ha az ember babát akar. Nálunk bejött. Amúgy nem romlik a spermaminőség, mert azok a spermák, amiknek lejár úgymond az élettartamuk, azok lebomlanak, tehát ne úgy képzeld el, hogy ha valaki két hónapig nem szexel, akkor két hónapos öreg spermái vannak.
2015. ápr. 28. 10:18
Szerintem nincs nagy jelentősége,barátom reggel kielégítette magát aztán eljött hozzám még aznap megszakítással csináltuk és sikerült. Azóta 7 hetes terhes vagyok. (Nem volt tervezett a baba!!!!)
18/L
2015. ápr. 30. 11:55
kedves utolsó, akkor te már tudod, hogy a megszakítás az nem védekezés..
2015. ápr. 30. 12:09
Itt most nem az a lényeg,hanem az hogy baba úgyis lehet ha a férfi sűrűn elégiti ki magát :)
Szoval én csak a kérdésre válaszoltam.
2015. ápr. 30. 12:16
Szerintem sokkal inkább fontosabb, hogy figyeld a ciklusodat kérdező! Ha ovukor vagytok együtt szinte ugyanakkora esélye van, minta ovu előtt és ovu után is együtt lettetek volna.
2015. ápr. 30. 12:23
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, megy a zöld kezecske.
Próbálom az ovu tesztet is, de eddig nem sok sikerrel, valahogy mindig közbe jön valami és nem tudok végigtesztelni egy ciklust, hogy van e peteérésem. Most is tesztelek de tegnap kimaradt, egyéb okokból, a másik meg az, hogy én sokat iszom, és félő, hogy így sosem lesz pozitív a teszt, ha túl híg a vizelet, mert mindenhol csak ezt olvasom.
Símán lehet. 4x estem teherbe, mind a 4x 1-2 alkalommal voltunk abban a hónapban együtt. Nekünk eleve ilyen kis étvágyunk van, mikor eldöntöttük, hogy jöhet a gyerek, azonnal első hónapban mindig sikerült. Jóformán rám néz a férjem és terhes leszek:D
2015. ápr. 30. 19:20
Kapcsolódó kérdések: