Versys Clinics, személyes tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Voltam ott dr.Fazekas Anitánál.

Szimpatikus volt,de nagyon nagy üzem,kicsit sztk-s.Mármint nem a rendelő,mert az nagyon szép,de a doktornő sietett,nem igazán éreztem,hogy itt most akkor kellő időt szánnak rám.

Árakat tekintve sem olcsó,bár nagyon máshol se lehet olcsóbbat találni.

Laborvizsgálatok?

Teljes hormonpanel kellene,de nem tudok árakat..

2015. ápr. 27. 00:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia,én Vereczkeyhez jártam, de engem műtött, és utána spontán sikerült a baba (meg a tesó is :)). De én nagyon szerettem, úgyhogy terhesgondozásra is oda jártam, meg a nagyobbikat nála is szültem. Szerintem profik, jobb a statisztikájuk jóval, mint az állami intézményeké, szerintem nem drágább, mint bármelyik magán (Kaáliban nem kell fizetni a lombikért vagy az inszemért, csak a gyógyszerekért és előtte a vizsgálatokért). Engem az idegesített bennük, hogy iszonyú sokat kellett várni mindig, teljesen mindegy, milyen időpontra mentem.
2015. ápr. 28. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen,én is ezt tapasztalom.

Sokat kell várni és mikor bent vagy a vizsgálóban is rohanás van.

Azt érzem a doktornőn,hogy mikor vizsgál alapos,és 100% rám koncentrál,de abban a pillanatban ahogy kikapcsolja az uh-t kiviharzik a vizsgálóból,azt se várja meg,hogy felöltözzem és ennyi..Szóval nem érzem azt,hogy 100%-ig rám figyelnek,hogy kapok 10 percet legalább,h a kérdéseimet feltegyem és ez aggaszt

2015. ápr. 28. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudom, milyen sérülékeny ilyenkor az ember, de arra kell gondolni, hogy nem szívességet tesznek, ez egy fizetős intézmény, tehát a pénzedért szolgáljanak ki rendesen - nyugodtan szólj, hogy még lennének kérdéseid, beszélni szeretnél vele. Vereczkeyvel ilyen gondom nem volt, vizsgálat után átmentünk a szomszéd szobába, és kedvesen tűrte, hogy a telrfonomba írt listámon végigmenjek :) De a várakozás az őrjítő volt, egy idő után rászoktam, hogy az időpontban (!!!!) odaszóltam, hogy mennyi a csúszás, és még ahhoz is hozzáadtam 15-20 percet.
2015. ápr. 28. 21:51
 4/6 A kérdező kommentje:

Hát igen,maximálisan igazad van.

Mi még nem tartunk babánál,de szeretnénk.

Amúgy melyik intézményben lehet szülni az ottani orvosoknál?

2015. ápr. 28. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
A Maternityben mindegyik vállal, de szerintem az vmi döbbenetesen túl van árazva ahhoz képest, amit tud. A nagyobbikat ott szültem Vereczkeynél, de a picinél már akkor se adtam volna arra ki a pénzt, ha lett volna rá, de Vereczkey máshol nem vállal, így Kósához mentem, aki még a Jahn Ferencben is vállal szülést. Na, hozzá aztán soha többet, semmi szín alatt. A Jahn Ferencben a szülészet nagyon jó, de utána a 3 nap azért nagyon gázos volt, kaja ehetetlen, stb. De Kósa konkrétan nem jött oda, csak varrni, még 3 ujjnyi tágulásnál is azt mondta, hogy ha tényleg szülök, majd hívják...
2015. ápr. 29. 12:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Jó,durva,akkor tényleg meg kell nézni még ilyen "puccos" helyeken is,hogy kihez megy az ember

Nekem most többen is javasolják,a Róbert Klinikát,hogy állítólag jó és rendesek az orvosok,úgyhogy még rajtuk is gondolkodom

2015. ápr. 29. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!