Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Milyen hormonokat kérjek még...

Milyen hormonokat kérjek még ezen kívül a nőgyógyászomtól a vérvételen?

Figyelt kérdés

3. napi : LH,FSH,TSH,T3,T4,Progreszteron,Tesztoszteron,SHGB,Ösztradiol,Prolaktin,ANTI-TPO (habár nem tudom ezt kérheti-e a nőgyógyászom),LH:FSH arány (nem tudom ezt ráírják-e vagy ezt is külön kell kérni)

21. napi:

Progreszteron,Ösztradiol

Ezen kívül még szeretnék cukos- és inzulinterhelést csak azt nem tudom hány pontosat.

Valakinek még valami eszébe jut ezeken kívül?

Endokrinológushoz szeretnék majd menni.

2015. ápr. 23. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Az orvosok nagyon szeretik az internetrol kitanult betegeket, akik okosabbnak hiszik magukat az orvosnal...
2015. ápr. 23. 21:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem internetről kitanult beteg vagyok....eddig mindig valamit kihagyott a hormonsorból és már 4 éve itt vagyunk baba nélkül....
2015. ápr. 23. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért nem cseréled le az orvosodat? Az írásodból számomra az jön le, hogy nem is bízol meg benne.Nekünk "csak" 1,5 éve nem jön a baba,de az orvosom nem felejt el dolgokat!
2015. ápr. 24. 09:38
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok.Bocsi rosszul írtam. Nem hagy ki az orvosom dolgokat.
2015. ápr. 24. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy nem bízom meg benne mert elég lelkiismeretes és kedves orvos hanem,hogy múltkor is mentem endokrinológiára és ott vette észre a doki,hogy lemaradt 1-2 dolog a véreredményemről és így az első alkalommal kidobtam az endodokinál egy csomó pénzt.Nem szeretnék megint így járni.A véreredményes papírjaim meg most nincsenek kéznél,hogy megnézzem őket (költözés).
2015. ápr. 24. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as vagyok! Így már értem. Én is nézegettem már,hogy el kéne menni endokrinológus, de ahova én akartam menni 20.000ft/ alkalom. De most már legalább itt megtudtam milyen papírok kellenek hozzá.
2015. ápr. 24. 10:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem is múltkor csak az,hogy közölje velem nincs meg az összes eredmény és így értékelhetetlen 12500 ft-ba került...Azt hiszem a cukor- és az inzulinterhelés meg 3 pontos volt.
2015. ápr. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!