Egyedülállóként az OEP támogatja-e az inszemiációt illetve a lombikot? Elmúltam 35 éves.
Ez tényleg fontos kérdés: van valami akadálya a fogantatásnak, vagy csak pusztán az, hogy nincs apajelölt? Mert ez utóbbira nem fogsz OEP-támogatott lombikot kapni, ez azoknak jár, akik máshogy nem tudnak egészségügyi okokból teherbe esni, nem azoknak, akik keresik az igazit, de ketyeg a biológiai óra. :) Ezt ne vedd sértésnek, ezt csak száraz tényként mondom, mert hát valljuk be, annak jár az orvosi kezelés, aki rá van szorulva.
Az SZTK-s terhesgondozás amúgy nem ördögtől való, én jelenleg úgy járok. Komolyan mondom, jobban meg vagyok vele elégedve, mint eddig bármelyik magánorvossal, akinél jártam alkalmanként 15 ezer forintért. Pedig most is ki tudnánk fizetni bőven, de minek, amikor a szakrendelő közelebb van és jobb is? :) A fontosabb ultrahangvizsgálatokat megcsináltattuk az Istenhegyi úton, a többit meg miért ne fizesse az állam a TB-mből, ha már jó ellátást kapok érte? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!