100 kg felett, esett már valaki teherbe? Sokáig kellett próbálkozni?

Figyelt kérdés
Semmi betegségem nincs..már most diétázok,ment is le!Még sem akar összejönni.

#terhesség #túlsúlyos kismama
2015. ápr. 9. 20:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

100+kg

cigi

... ahha.

2015. ápr. 9. 22:04
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, próbálj meg fogyni, nem veszthetsz vele semmit.
2015. ápr. 10. 08:31
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Persze, tudom, hogy az szimpatikusabb válasz, ha valaki azt írja, h egy ilyenolyan bogyótól, tablettától esett teherbe, mert azt csak be kell kapni gyorsan és várni a csodát, de hidd el, a fogyással csak jót tennél magaddal, a terhesség amúgy is veszélyes,megterhelő, túlsúlyosan meg pláne.

Aztán ha már fogytál, szép lassan el lehet hagyni a cigit, ha még mindig nem jön a baba, akkor pedig teljes kivizsgálás.

Amúgy most is elmehetsz kivizsgálásra, de a doki csak rádnéz és azzal fogja kezdeni, h le kell fogynod.

2015. ápr. 10. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is voltam 100 kg fölött, viszont hónapok óta szénhidrátszegény diétán vagyok, mert készülök a babavállalásra. Úgy gondolom, ez a legkevesebb, amit megtehetek a babáért és magamért. Soha semmi sem tudott ösztönözni úgy, mint ez. Meg az, hogy rádöbbentem: igenis pótcselekvés volt az evés nálam.

Teljes életmódváltást csináltam, sokkal jobban érzem magam.

Dohányozni nem dohányzom, de ha cigiznék, akkor is letenném legalább fél évvel azelőtt, hogy egyáltalán próbálkoznánk!!! Annak a sok méregnek valamikor ki kell ürülnie a szervezetből, majd korai terhesség alatt akarsz nikotin elvonási tünetekkel kínlódni? Vagy tovább szívni, mint sok elmebeteg arra hivatkozva, hogy az elvonás jobban árt a babának?

Mindenre találsz mentséget?

2015. ápr. 10. 10:41
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem súlytól függetlenül érdemes az embernek rendbe tennie magát testileg, lelkileg a babavállalás előtt.
2015. ápr. 10. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
2 hónapja próbálkoztok? és már parázol? Most tényleg?
2015. ápr. 13. 10:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyébként jelezném, hogy de, a női reproduktivitást nagyon nagy mértékben befolyásolja a dohányzás. Arról szokj le. Mi, nők, petesejt készlettel születünk a világra, tehát minden egyes dohányzással töltött nappal a meglévő "csomagot" nyírbáljuk. A férfiak hímivarsejtjeire, azok motilitására, megtermékenyítő-képességére sincs jó hatással, ugyanakkor ők x dohányzásmentes idő után ebből a szempontból azért rehabilitálódnak. A nők nem. A súlyodra nem nagyon lehet önmagában mit mondani, nyilván egy 160 cm-es nőnél a 100 kg lehet extrém brutális, míg egy erősebb csontú 185 cm-es nő egészen más BMI-t produkál vele. Én 182 cm vagyok, 95 kg voltam, amikor most első próbálkozásra megfogant a lányunk, az első trimeszter miatt azonban 10 kg-t vesztettem a súlyomból (az első lányunk születése után, tehát rögtön szülés után voltam 79 kg, az itthonlét alatt meglehetősen sok jött fel). Igyekszem tornázni, pilatesezni, jógázni, és én jelenleg baromi jól érzem magam a bőrömben, holott 86 kg-val a súlyom azért nem kicsi (70 kg-val én egyébként már cici és fenék nélkül vagyok, tök laposan, 75 a versenysúlyom). Lényeg a lényeg: 95 kgval elsőre terhes lettem, 76 kg-val 5 hónap próbálkozás után.

Én azt javasolnám, hogy kicsit tedd rendbe magad a babázás előtt. Főként cigi-ügyben, de nyilván ha tudsz fogyni, az is szuper.

2015. ápr. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!