Lehet, hogy valami gond van, vagy csak várat magára? más is volt már így?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal, tavaly augusztus20-a körül éppen csak felmerült bennük az hogy lassan bele vághatnánk a baba projektbe, amikor is rá 1,5 hétre (szept.2) nem jött meg a menstruációm, előtte cisztám volt, szóval arra gondoltunk, hogy amiatt , vártunk még 2 hete de mindig semmi és kértem is egy időpontot a nőgyógyászomtól a következő hétre! Mikor megvizsgált megnyugtatott, hogy a cisztámnak nyoma sincs, de viszont öt növekedik bennem az akkor még 'csak" 6 hetes kis bébi, olyan boldogok voltunk hogy szinte madarat lehetett volna fogatni velünk. A dokival azt beszéltük, hogy két hét múlva találkozunk, hogy azért ismét megnézze hogy minden rendben van e odabent! A következő másfél hét nagyon boldogan telt és nem is volt semmi probléma, aztán hirtelen úgy kelltem fel eggyik nap hogy nagyon görcsölök, hivtuk is a dokit, de mivel vasárnap volt igy csak másnap tudott minket fogadni, viszont amikor megvizsgált már nem vltunk olyan boldogok, mert kiderült, hogy kilökődött a magzat..elég nehezen tudtam magam túltenni rajta, és a párom bár nem mondta mert próbálta bennem tartani a lelket, de láttam hogy ő is szomorú emiatt.! Aztán most megint elkezdtünk próbálkozni, a mensim megint kimaradt, a hasam olyan mintha fellennék puffadva, a melleim érzékenyek, hányingerem van, fáj a fejem, de a teszt negativ..(elfelejtettem mondani, hogy az előző terhességemet se mutatta ki egy teszt sem, a doki hiába látta a bébit)..most külfüldön vagyunk látogatóba és egy hónap múlva megyünk haza, de azért jó lenne tudni, hogy még is van e esély arra hogy most bébink lesz..:) esetleg valami ötletetek vagy tanácsotok, hogy megnyugodjunk.?2015. ápr. 9. 13:32
1/3 anonim válasza:
Mikor kellet volna megjönnie? Mikor teszteltél utoljára? Lehet már kimutatná, bár az előzőnél sem mutatta, hm. Esély mindenképp van, hisz késik, és a tünetek is biztatóak. Ott külföldön nem tudjátok elintézni, hogy megnézzen egy doki sos-ben?
2/3 Manka68 válasza:
Azért az nagyon ritka, hogy a teszt nem mutatja a babát. HCG vérvétel esetleg?
3/3 A kérdező kommentje:
3-án kellett volna megjönnie és tegnap csináltam a tesztet! A dokit nem tudom, holnap utánna érdeklődöm!
És tudom, hogy elég ritka, de egyébként a vérvétel még eszembe sem jutott! Köszönöm!
2015. ápr. 10. 01:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!