2 vetélés és 4,5 tsh mellett szerintetek az orvos ír fel gyógyszert? Nagyon szeretnénk babát!
Kedves Első! Holnap megyek meddőségi rendelésre (dr. Vajda Miklós) s kíváncsi voltam, hogy mit tesznek majd. Őszintén: két vetélés után türelmetlen vagyok, plusz az első vetélés után 45kgról felmentem 55kgra ami nagyon durva fogyókúra ellenére sem megy le. (165 cm vagyok, nem elhízott, csak hiú...)
A ciklusom is furcsa, 10 napig menstruálok. Ezek miatt reménykedem, hogy gyorsan felír valamit, nem kell hónapokat várnom! :)
Zöld kéz megy, természetesen! 😉
ha erre nem ír fel gyógyszert,akkor válts orvost!
A teherbe eséshez 1 körül kell lennie.
Nekem 5,6 volt mikor elkezdtem, sajnos én is elvetéltem 4,5 -ös TSH-val! Szóval tudom mit érzel most. :( 1,4-el lettem most várandós, és 31 hetesek vagyunk most. :) Bár nekem más problémám is volt, de sajnos a TSH-is nagyban közrejátszik, minél lentebb kell tartani, mivel ha terhes leszel, elkezd még feljebb kúszni az érték. Én 25qg letroxal kezdtem. 125 qg szedtem mikor terhes lettem, azóta ezt szedem, hálistennek nem nagyon emelkedett meg az értékem, utolsó volt 2,4 ami még jónak mondható. Mindenképp 1-2-közé kell levinni a TSH-t ha babát akarsz. Sokszor az endokrinológusok nem foglalkoznak vele!!! Ami sajnálatos.
Első voltam.
Köszönöm, akkor reménykedem, hogy nem vacakol sokáig s felírja. Igaz az első alkalom lesz, de minden leletet viszek.
Gratulálok a babához, sok boldogságot! Megkérdezhetem, kezelés után mennyi idővel jött össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!