Diana901 kérdése:
Lobikosok! , tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Et +4nap. reggel arra ébredtem h bedagadtak a manduláim,és kissé orrfolyás is kinoz! Mit tegyek? Mit szabad?2015. márc. 31. 11:02
21/29 anonim válasza:
De ez most sikerülni fog!!!én nagyon bízom benne!:)Ha pedig nem akkor fagyibabákkal próbálkozunk.
22/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk az a része rosszul alakult :-( 12petesejtet szivtak le 6db a természetre lett bizva,6pedig ICSI vel lett. 7db termékenyült meg,ebböl ugye 3at kaptam vissza,a másik 4baboca pedig nem volt elég jo ahozz h fagyasztani lehessen :-(
2015. márc. 31. 20:48
23/29 anonim válasza:
nekem 10petesejtet szívtak le,9megtermékenyült.kettőt kaptam vissza öt fagyi van,kettőt viszont nem találtak elég jónak a fagyasztáshoz. Jó volna már egy héttel előrébb járni!
24/29 A kérdező kommentje:
:-) jo lenne... naaaaaaaagyon!! :-D
2015. márc. 31. 21:29
25/29 anonim válasza:
Zárásként: hogy vagy?fáj még a torkod?
26/29 A kérdező kommentje:
Igen,mostmár jocskán elkapott a megfázás :-(
2015. ápr. 1. 08:45
27/29 anonim válasza:
Kedves kérdező!!A lgjobb helyen vagy Szöllősi doktornőnél..Nekünk nála sikerült az első lombikunk..Nagyon érti a dolgát..Szóval csak kitartást akartam kívánni..Tudom hogy ez a két hét a legnehezebb..Jah, és a Doktornő tuti nem veszi zokon ha felhívod, és megkérdezed mit javasol a mefázásra..Nehogy ezen múljon..Biztos a Medrol legyengítette az immunrendszered..
28/29 A kérdező kommentje:
Kedvrs Utolso válszolo! Naaaaagyon hálás vagyok a válaszodért!!!! :-D :-) Kezdten már elpityeredni,de ujra lelket öntöttél belém! Köszönöm!!!
Igen,kaptam medrol! Nem zavarnám evvel a dokinöt,mivel csak teát iszom,semmi féle bogyot! Igy szerintem nem árthatok a babocáknak :-)
2015. ápr. 1. 11:56
29/29 A kérdező kommentje:
+ha mégis megszeretném töle kérdezni h mi legyen,sajna nem lehet...7-8.ig szabin van..
2015. ápr. 1. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!