Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Megnéznétek a mult havi görbémet?

Lisa7474 kérdése:

Megnéznétek a mult havi görbémet?

Figyelt kérdés
Tanàcstalan vagyok..mikot?r volt peteérésem??? [link]

#hőmérséklet #Hö görbe
2015. márc. 29. 14:55
 1/7 A kérdező kommentje:
Ha van Valaki aki ért a görbékhez,vàlaszoljon...köszi
2015. márc. 29. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jól húzta be. Ha LH teszteltél volna jobban lehetne látni.

Ezen az oldalon tájékozódj. Szerintem a Te eseted a "A hömérséklet leesik 2 nappal az ovuláció után"

[link]

2015. márc. 30. 11:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Figyelmetlen voltam, észrevettem, hogy LH teszteltél. Akkor viszont a 2. + napon vagy utána lehetett az ovu. Igazából abból derülne ki, ha lehetne tudni az alaphődet. Amennyiben az alaphőd 36,3 vagy az alatt van akkor még a görbe is jó lehet. De tény hogy nem egyértelmű a végig magas hőmérséklet.
2015. márc. 30. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi...azért vagyok ilyen tanácstalan mert pozi ovu teszt a 14_dik nap..ciklus.hu behuzta a 17_dik napra a tervezett baba.hu meg a 20\dik napra...Nem várt előtt két nappal,nagyon halvány pozi teszt..

Megjött rendes idöre,de 3 napon valami kis fekete pötty jött ki belölem..Fogalmam sincs mi lehetett az...

Ma délután megyek az orvoshoz...

2015. márc. 30. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az LH teszt körüli időnek kellene hinni, hiszen a megnövekedett LH szint repeszti meg a tüszőt. Szorítok, hogy ne legyen semmi gond. Azért majd írd meg mit mondott az orvos kíváncsi lennék. Minden jót!
2015. márc. 30. 14:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi..remélem nincs semmi baj..orvos utàn jelentkezem!
2015. márc. 30. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Most jőttem az orvostol..le mondta a rendelést,csàszàrozik a kórhàzba...
2015. márc. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!