Egy éve pròblálkozunk a kisbabával, de sajnos nem jön össze?

Figyelt kérdés

A párom 48 éves én 32, sajnos ő a megismerkedésünkig elég kicsapongò életet élt, alkohol, dohányzás nagy mértékben. Neki már van egy gyermeke, aki 28 éves. Szeretnénk közös babát, de félek a múltbeli dolgai miatt nem jön össze a baba. Az ovuláciòmat mindig figyelemmel kísérem, s mindig együtt vagyunk olyankor is. Nálunk szó sincs arról, hogy görcsösen akarjuk nem csak akkor vagyunk együtt.

Kezdek kétségbe esni, mert az idő telik sajnos.

2015. márc. 26. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
otthon tesztelni egyébként olcsóbb, egyszerűbb, és házilag is kivitelezhető dolog.. nem kell mindjárt meddőségi klinikára menni
2015. ápr. 17. 09:23
 12/14 Manka68 ***** válasza:

Teljesen mindegy hogy otthon milyen praktikákkal próbálja valaki kideríteni mi a problémája, mert a kezeléshez doki kell, a kivizsgálások pedig ugyanúgy zajlanak függetlenül az otthoni eredményektől. Sajnos a dokik nem hisznek a pácienseknek, csak a saját vizsgálataiknak. Így szerintem az otthoni ügyködés csak időhúzásra lesz jó. :-(

Nem kell kétségbeesni, el kell indulni a kivizsgálásokkal. a párodnak andrológia, neked endokrinológus első körben. Ha itt minden rendben, akkor neked átjárhatósági vizsgálat, ez már a nőgyógyász asztala. Ennyiből általában kiderül mi a gond.

2015. ápr. 18. 08:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem szabad azt gondolni, hogy a meddősgi klinikán hagyott több száz ezer forint garantált sikert hoz. Ugyanolyan teszteket csinálnak mint az sztk-ban, ugyanazokat a dolgokat mondják el, csak sokkal kedvesebbek, könnyű időpontot szerezni, és rengeteg drága "csak náluk beszerezhető" készítményt árulnak horribilis áron. mondok pár esetet:

1: tesómnak nem magyarázták el mikor kell együtt lenni, hanem minden hónapban 20e forintos rendelésért megnézték ultrahanggal, hogy mikor van peteérés. Persze a pénz nagy úr, ezért "érdekes módon" mindig egy nappal elkéstek.

2: volt, aki 6 év próbálkozás után másfél millát költött lombikra, 2szer elvetélt mire egy orvos ismerőse szörnyülködve mondta, hogy miért nem írtak fel neki progeszteront? Legközelebb már kapta, és megmaradt a baba. második gyereknél tudatosan szedte, és azonnal összejött.

3: barátnőm fél milliót költött egy orvosra, akivel odáig jutottak 3 év után, hogy ételallergiás. Hormonvizsgálat évente 1-2szer volt, vérteszt csak 2-szer.

Mielőtt sok pénzt kiadna valaki rá, próbáljon meg utánanézni más lehetőségeknek is. köztudott, hogy a vetélések nagyon nagy százalékában ki sem derül a terhesség, mert nem tud beágyazódni a magzat.

Ha van 2 nap, amikor ki lehet zárni a terhességet, és meg lehet bizonyosodni arról, hogy a megtermékenyülésnél van a gond, nem pedig a beágyazódásnál, és ráadásul egy teszt alig 100 ft ha online-rendelhető, akkor én azt mondom, hogy ezzel az egyszerű lépéssel közelebb lehet jutni a megoldáshoz.

Nekem hála Istennek nem volt ilyen gondom, de láttam sok kétségbe esett nőt, akiket kihasználtak a jó hírnevű orvosok, és végül mégis csak a saját megérzésük vezetett eredményre.

2015. ápr. 21. 10:32
 14/14 anonim ***** válasza:
.. bocsika, de muszáj ismét elmondanom: orvoshoz kell járni, de mielőtt iszonyu nagy költekezésbe kezdene valaki, meg kell ezt is próbálni.
2015. ápr. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!