Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nektek hogy sikerült teherbe...

Nektek hogy sikerült teherbe esnetek?

Figyelt kérdés

Igen, igen, méhecske, virág. Azon a részen kívül. :D

Mit "tettetek" pluszban, hogy segítsétek a folyamatot?

Nekem betegség miatt nehézségeim vannak a dologgal, havonta orvoshoz járok, tüszőrepedést elősegítő tablettát szedtem, és persze 3 hónapos vitamin kúrán vagyok (Folio fortet és Agnus castust szedek). Most úgy néz ki, ebben a hónapban sikerült összehozni egy tüszőrepedést (hurrá, hurrá). Nekem ez is öröm, másnak meg megy természetesen. :D Nem baj, igyekszem nem rágörcsölni (haha), és pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Párom mindenben támogat, és mellettem áll. Nyilván senki nem szeret parancsszóra szeretkezni, de igyekszünk ezt is meghitté tenni, amennyire lehet.

Szóval az a kérdés, hogy nektek hogy ment? Cickafark tea? Vitamin kúra? Diéta? Ki mivel segítette elő a dolgot?

2015. márc. 13. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
cickafarktea és palástfű, terhesvitamin és nem görcsöltem rá, akkor már
2015. márc. 13. 13:56
 2/9 Trafó1 ***** válasza:
63%
Mi a köze a méhecskéhez és a virághoz???:-DDDDD
2015. márc. 13. 14:11
 3/9 Trafó1 ***** válasza:
57%
Különben meg sok sikert:-DDD
2015. márc. 13. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

Úgy sikerült, hogy szexeltünk védekezés nélkül.

Az égvilágon semmi mást nem tettem az ügy érdekében. Szerencsénk volt, elsőre összejött.

Nektek sok sikert, és mielőbbi pozitív tesztet kívánok.

2015. márc. 13. 14:31
 5/9 anonim ***** válasza:
27%

Semmit a szexen kívül. Mindhárom összejött mindenféle hókuszpókusz nélkül.

A legnagyobb hiba a rágörcsölés, folytonos hőmérőzés, tesztelgetés, számolgatás.

2015. márc. 14. 12:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem hőmérőzgetek, sokkal pontosabban oldom meg (na, nem önszántamból) Minden hónapban orvos nézi, hogy volt-e tüszőrepedés, vérkép rendben van-e, hormonok jól működnek?

Nem egy fáklyásmenet, és nem is élvezem. De enélkül nem megy. Így is jó, ha lombik nélkül megússzuk, és higgyétek el, ilyenkor bármennyire is nem akarsz rágörcsölni, minden apró trükköt és praktikát be szeretnél vetni végül.

Örülök, hogy sokatoknak összejött, remélem mindenki jól van, mindenki egészséges, és boldog. :) Jó babázást/gyerekezést nektek. Irigy vagyok, mert nektek sikerült mindenféle orvosi hercehurca nélkül megoldani. Én néha úgy érzem, elbuktam, mint nő, mivel gyógyszer nélkül még peteérésem sincs. Tényleg nem egy örömmámor, de a párom támogat, együtt megoldjuk. :)

Köszönöm a válaszokat, mindenkit felpontoztam. :)

2015. márc. 14. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok? Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, mert már két és fél év eredménytelen próbálkozás áll mögöttünk. Voltam már nőgyógyásznál de eddig semmit nem tudtak megállapítani. Majd most keresek egy másik nőgyógyászt, és elhatároztam addig nem állok meg amíg nem találok egy olyat aki komolyan vesz:)

Eddig mi próbálkoztunk barátcserjével, vitaminokkal, hőmérőzéssel, ovulációs teszttel. Ittam teákat: cickafarkot ciklus első felében, palástfüvet a második felében.

Aviva tornát próbáltad már? Ilyen tanfolyamon is voltam, de ezt a lustaságomból kifolyólag nem csináltam kitartóan. Most tervezem, hogy tényleg rendszeresen csinálom. Keress rá, és ha van időd menj el egy ilyen tanfolyamra, ha mást nem jó kis testmozgást tanulsz:)

Méhpempőről is azt hallottam, hogy segíthet a gyermekáldásban.

Akkor el lehet menni gyerekcsinálós hosszú hétvégére, vagy nyaralásra:D

A rágörcsölésről csak annyit, hogy ki tudnék ugrani az ablakon amikor valaki ezt a hatalmas bölcsességet tudja csak kipréselni magából:) Ha nem vagy abban a szerencsés cipőben, hogy elsőre összejött, vagy becsúszik és örülsz neki, akkor igen előbb utóbb elkezd frusztrálni a sikertelenség, és felmerül benned a kérdés, hogy másnak ez miért olyan egyszerű, és nekem miért nem?

DE kitartás!!! Hidd el nekünk is lesz pocaklakónk:)

2015. márc. 21. 07:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Gyógyszert lassan 2 éve nem szedek, orvoshoz tavaly ősszel mentünk el. Idén kezdtük el a "kezelést", amit leírtam, most sikerült először peteérést összehozni.

Én CH diétán vagyok, a vérképemet ellenőrzik, és szedem a gyógyszeremet pajzsmirigyre, plusz ugye a PCOS miatt minden hónapban nézik, hogy volt-e repedés, és ha kell, írják a gyógyszert erre is. (Nem kaptam a PCOS-re külön állandó gyógyszert, mert annyira nem rossz a vérképem, épp csak teherbe nem esek tőle. :/ )

Igen, ilyenkor úgy tűnik, mindenki másnak elsőre összejön, meg nem is próbálkoznak, csak becsúszik, hoppá. :) Én örülök nekik, ha ők is örülnek neki. :) Így lenne a természetes. Csak néha "magamra" vagyok dühös, hogy ilyen satnya testem van, de ezt se túl gyakran.

Kitartást Neked is. :) Biztos, hogy előbb-utóbb összejön. Csak győzzük kivárni. :)

2015. márc. 22. 16:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám:D Én sem azon akadok ki, hogy másnak sikerül, hanem az dühít, hogy nekem nem sikerül, és ilyenkor emlékeztetnek is rá. És persze a szomszéd is engem talál meg dicsekedésre, hogy jön a baba. Két és fél éve vagyunk rajta teljes gőzzel a dolgon de már 4 éve nem szedek gyógyszert. De majd most 30-án irány az újabb doki:) Ha nem szimpi megyek tovább a következőhöz. Nekem eddig semmit se találtak, ami jó, de mégsem jön a gólya. De jól mondod türelem babát terem:)

Mi az a CH diéta?

(6.-os voltam:))

2015. márc. 23. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!