Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Kétoldali petevezeték elzáródá...

Kétoldali petevezeték elzáródásnál csak lombikkal van esély a teherbeesésre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 1. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Épp most írtam egy választ hasonló kérdésre, a 25-ös válasz az:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. márc. 1. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem sima HSG tette redbe.

Utána elsőre összejött a baba.

2015. márc. 3. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha csak letapadás van, akkor a hycosy/HSG is képes megnyitni, ez igaz, de "igazi" elzáródásnál sajna csak a laparos műtét jöhet szóba, ha el akarják kerülni a lombikot.
2015. márc. 3. 21:37
 4/5 Manka68 ***** válasza:
Attól függ, hol és mennyire vannak elzáródva. Nekem laparral sem tudták megnyitni.
2015. márc. 4. 05:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos a lapar sem csodatévő műtét, ilyenkor marad a lombik, mint egyetlen lehetőség. Sőt, a lombik valójában kifejezetten erre az esetre "lett kitalálva", ennek ellenére jóval több nőt vetnek alá ennek az eljárásnak, mint kellene. De ez már egy másik történet...
2015. márc. 4. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!