Petevezeték átjárhatósági műtétnél hány százalék az esély, hogy jó lesz?
29.-én műtenek, és ezt pontosan hogy kell elképzelni? Milyen lesz? Lukat vágnak azt tudom. De ha el van záródva, akkor ezt hogy csinálják meg?
Tapasztalatokat írnátok? Babát utánna mikor lehet vállalni?
Köszi!
a petevezeték átjárhatósági műtét olyan, mint ahogy az előző leírta, ott nem vágnak semmit, sehol, és nem is altatnak.
A laparoszkópiás műtétet akkor csinálják, ha elzáródtak, engem műtöttek (mindkettő el volt), elméletileg a következő hónapban már lehet próbálkozni, bár úgyis van kontroll, szóval ott megmondja a doki.
Melyikre vagy kíváncsi?
esélyeket senki nem tud sajnos, mint ahogy azt sem, hogy mikor jön össze a baba. van akinek szinte rögtön (ha átjárhatóságid lesz - a hsg -, akkor is lehet, hogy át tudják juttatni a folyadékot nyomással, ha el van záródva a petevezeték), nálam egyéb problémák is kiderültek, szóval több, mint 4 év kellett
akkor ez nem petevezeték átjárhatósági, hanem laparoszkópia.
Nekem 3 kis lyukat vágtak (vagy lyukasztottak), már nem is látszanak, vagy alig. Kettő van oldalt, egy a köldökömnél. nem volt gáz, másnap reggel már olyan jól voltam, hogy mehettem is haza. De azért nem voltam olyan nagyon fényesen, hogy ugrándozzak otthon :))
Ezt ugyanúgy csinálják, ha el van záródva, ha nem.
2-es voltam
Téged altattak? Milyen volt a műtét? Átfújják? Folyadékot nyomnak bele? Hogy csinálják? Egy vagy kettő öltés? Fáslizták a lábad? Hogy történt?
Köszi a választ!
Szia!
Engem egy hete műtöttek. Elvileg hármat szerettek volna, de 4 lett belőle. A műtét nem volt egyszerű, de túléltem, az intenzív is rossz volt. utána nagyon nehezen ment minden. Műtét után kettő nap múlva engedtek ki, mert ki vették a petevezetéket, és ha valamit kivesznek, akkor másnap már nem engednek haza.
Ha valami konkrét kérdésed van, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!