SOS! Mit tennétek a helyemben? Induljuk reggel? Ciklus 21. ik napja, pici barnázás, holnapra van időpont a Kaáliba!
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 18:35
1/10 A kérdező kommentje:
Megvan minden kért lelet,azt vinnénk!Megbeszélés+Uh hogy inszem vagy lombik!
2015. febr. 16. 18:37
2/10 anonim válasza:
Biztosan velem van a baj, de nem értem mi is van...
3/10 anonim válasza:
Nálam is gond van, mert csak pislogok.
4/10 A kérdező kommentje:
2.év próbàlkozàs utàn meddőségibe küldött a dokim,mostanra lett meg minden meddőségiben kért vizsgàlat,holnap leszek a cilkus 22.ik napjàn,most este barnàztam egy picit,holnap dőlne el hogy inszem vagy lombik lesz
Ha reggel is picit barnàznék,akkor is érdemes menni?
2015. febr. 16. 20:07
5/10 anonim válasza:
Most úgy is csak megbeszélés lesz nem számít hogy a ciklus hányadik napján vagy! Menjél el a megbeszélésre! Sok sikert!
6/10 A kérdező kommentje:
De lenne hüvely Uh is!
2015. febr. 16. 21:16
7/10 anonim válasza:
Egy kis barnázásból nem fognak gondot csinálni. Szólj a dokinak a vizsgálat előtt és kész. Én is voltam már így semmi gond nem volt belőle :)
8/10 anonim válasza:
A dokikat nem zavarja. Nekem pénteken fog uh-t csinálni, és azt mondta, hogy ha addig megjön, akkor is megnézi.
9/10 A kérdező kommentje:
Voltam,megnézet uh-on is!
Rendes volt a doki is és a nővérke is!
Kezdjük az Inszemet!
2015. febr. 17. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!