Clostilbegyt mellé milyen injekciót adnak?
Én kaptam a closty után fostamint, az is serkenti a tüszőérést, illetve choragont tüszőrepesztésre.
Azt, hogy sikerült e nem tudom, de nagyon remélem. Ma vagyok a 22. ciklusnapon.
Szia!
Mi másfél éve próbálkozunk. Férjem teljesen egészséges, nekem az egyik petevezetékem átjárható, amúgy minden rendben van velünk. Azaz amikor nézték az én prolaktin szintem a normál érték felső határán volt, de szerintem az már rendben van, mert úgy tudom, hogy a stressztől is lehet magasabb, és amikor vizsgálták épp munkahely-váltás közben voltam.
A tüszőrepesztős is injekcióban kaptam, izomba kell adni, amit elvileg csak orvos/egészségügyis adhat be. A fenekembe kaptam, egyáltalán nem fájt. Viszont a fostamin, amit bőr alá kell adni/adatni nekem nagyon kellemetlen volt. Anya védőnő, ő adta be.
Nekem ez a második stimulált hónapom. Az első novemberben volt, akkor csak clostybeggytet és choragont kaptam. Viszont érett tüszőm a bal oldalon volt és a bal oldali petevezetőm a zárt.
Ebben a hónapban nagyon bízom.
Én is nagyon drukkolok nektek.
Ha van kedved írj akár priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!