Mi a véleményetek a méhpempőről? Segíthet? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki hormonproblémàm van,volt egy vetélésem is!2015. febr. 6. 20:45
1/6 piroska és a farkas válasza:
Én, amikor babát szerettünk volna, vettem méhpempőt. Nem bírtam lenyelni. Azota már van egy kislányunk, nem tudom, h pár honappal hamarabb sikerült -e volna, ha kitartobb vagyok. Viszont ha már konkrétan kimutatták a hormongondot, akkor nem kéne inkább valami gyogyszeres kezelés?
2/6 anonim válasza:
Vettem, nagyon hittem benne. A tapasztalat? Bazidraga, borzalmas az ize, bonyolult a szedese, es a vilagon semmit se er.
3/6 anonim válasza:
Miért bazi drága?
1000 ft-ért lehet kapni 10x1 g-os kiszerelésben.
Tehát naponta 100 ft.
Kis üvegfiolában van, édes mézes löttyel van feltöltve, simán kiiszod, a nyelved alatt tartod, majd lenyeled. Semmi íze.
Nekem katasztrofális ciklusaim voltak. Nem is volt sokszor ovum. Elkezdtem pempőzni, és nagykönyvi görbéim lettek.
Aztán elkezdtünk próbálkozni, és elsőre terhes lettem.
4/6 piroska és a farkas válasza:
kedves Utolso! Amit Te vettél, az nem tiszta méhpempő volt, hiszen az nincs semmilyen édes mézes lével feltöltve. Hidd el, a tiszta méhpempő íze még halványan sem emlékeztet a mézre, nem tuloztunk, amikor azt írtuk, hogy borzalmas. Ettől függetlemül örülök, h bevált, nem kötekedni akarok, csak kiegészítésnek szántam. Egyébként, amit vettél, hol vetted?
5/6 anonim válasza:
Nekem semmit nem ért (tiszta méhpempőt szedtem). Az E vitamin (400 mg/nap) szedése alatt viszont a második hónapban terhes lettem, egy évvel a méhpempő abbahagyása után.
6/6 anonim válasza:
#4, tiszta méhpempő volt. Sőt, a kapható lehető legtisztább méhpempő.
Nem a pempőnek volt íze. Az csak benne volt a fiolában, mint egy apró gumó. A folyadéknak volt csak íze, amivel fel volt töltve, hogy ki tudjon csusszani a pempő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!