Barnás menstruáció?

Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek! Kicsit összezavarodtam, annyit olvasgattam már ilyen-olyan hiányról, sikertelen hónapokról. Szóval mostanában az 5 napos menstruációm 1-2. napján erős, pirosas-bordós a vérzés, a 3. naptól rohamosan csökken a mennyiség, és barna lesz, míg el nem múlik. Utalhat valami zavarra, vagy ez így teljesen természetes? Ciklus egyéb napjain nem tapasztaltam még soha semmilyen foltot, pecsételést.
2015. febr. 6. 16:38
 1/4 Arobi ***** válasza:
0%

Estleg legközelebb lehetne még részletesebben ? Lehetőleg úgy,hogy aki eddig csak öklendezett,hányjon is ?

Itt nem orvosok vannak,és ha van is nem fog neked látatlanba felelőtlenül tanácsot adni.

Menj nőgyógyászatra !

2015. febr. 7. 03:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos segíteni nem tudok,szerintem memenj el orvoshoz. Viszont az egyesnek üzenem, 1: nem kötelező olvasni, 2: ez egy természetes folyamat. 3 : bunkó vagy! :)
2015. febr. 8. 20:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj ne memenj:)
2015. febr. 8. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:

1., a kérdésről is látszik, hogy nem férfi téma, kár volt rákattintanod! Köszi az értelmes hozzászólásodat!

Voltam már dokinál, gondoltam kivizsgáltatom magam a babaprojekt előtt, de "elzavart", mondván, ha 1 évig sikertelen, majd akkor forduljak hozzá. :/

2015. febr. 10. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!