Melyikre eskusztok jobban? Cickafark- palastfu vagy Baratcserje?
Figyelt kérdés
Aki mindkettot kiprobalta, melyik valt be? Esetleg redszertelen ciklus eseten rendbe hozta? Orvosnal voltam nincs semmi bajom.2015. febr. 2. 13:15
1/7 anonim válasza:
Szia! Én most kezdtem el szedni, 2 hét múlva kiderül hogy mit csinál :) én mind 3-at alkalmazom, most 14 napig a cickafark teát ittam, és szedtem a barátcserja kapszulát, utána iszom majd a palástfű teát, és elvileg ez mellett is lehet szedni a barátcserjét. :)
2/7 anonim válasza:
tea kúra.
Barátcserjét fél évig használtam, semmit nem csinált. Tejcsorgásra, pecsételő és elhúzódó vérzésre, rendszertelen ciklusra kezdtem el szedni. Hormonsor alapján nem volt semmi problémám, de tüneteim meg mégis.
A tea már az első hónapban rendbe tett, nem gondoltam volna. Napi 1 bögre.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Akkor akar egyutt is lehet oket alkalmazni? Baratcserje kapszula es a teak? Mindketto van. Egy honapig ittam a teakat, de akkor 47 napos volt aciklus, de volt ovum. Most nem ittam a vervetelek miatt nehogy bekavarjon es 29 napos ciklus ovu nelkul. :(
2015. febr. 3. 10:13
4/7 anonim válasza:
cickafart palástfű, nekem ettől lett normális ciklusom, már első hónapan hogy ittam, normális időre jött meg. A másikat nem próbáltam, már nem volt rá szükség
5/7 anonim válasza:
En januar ban kezdetm inni cickafark teat a pem.ig majd utana palastfu teat, es minden nap egy szem folsavat. Feb. 2 an mar pozitivat teszteltem :)
6/7 anonim válasza:
én az inofloikra esküszöm, és a d vitaminra! 2 dobozzal ittam meg most vagyok 8 hetes kis mami!
Ja és az inofloic előtt több mint félévig nem jött a baba és PCOS is vagyok. és mégis segíttetett az inofolic.
7/7 anonim válasza:
cicka fark+angyal gyoker megrepesztette a tuszomet:)
4 hetes+2 napos kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!