Használta valaki ezeket a teákat? Bevált? (Cickafark, palástfű, barátcserje, málnalevél)
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 21:18
1/3 anonim válasza:
Cickafark felfázásra jó elvileg, én kamillával és medveszőlőlevéllel kombinálom! Tuti módszer, csak akkor kell inni amint elkezded érezni hogy nem okés valami. Egy bizonyos határon túl antibiotikum is szükséges azért.
2/3 anonim válasza:
ciklus első feldben cickafark, utàna mensiig palàstfű nekem bejött. Napi 1-1csésze. A baràtcserje nem hasznàlt semmit, màlnalevelet nem ittam.
Szép ovum és görbém lett, elmúlt a tejcsorgàs amit a Bromo sem szüntetett meg koràbban. Rövidült a ciklusom 36-ról 28 napra.
3/3 kloetta válasza:
én málnalevelet terhesség végén ittam, izomlazító hatású, segíthet a könnyebb szüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!