Használta valaki ezeket a teákat? Bevált? (Cickafark, palástfű, barátcserje, málnalevél)

Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 21:18
 1/3 anonim válasza:
Cickafark felfázásra jó elvileg, én kamillával és medveszőlőlevéllel kombinálom! Tuti módszer, csak akkor kell inni amint elkezded érezni hogy nem okés valami. Egy bizonyos határon túl antibiotikum is szükséges azért.
2015. jan. 8. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:

ciklus első feldben cickafark, utàna mensiig palàstfű nekem bejött. Napi 1-1csésze. A baràtcserje nem hasznàlt semmit, màlnalevelet nem ittam.

Szép ovum és görbém lett, elmúlt a tejcsorgàs amit a Bromo sem szüntetett meg koràbban. Rövidült a ciklusom 36-ról 28 napra.

2015. jan. 8. 23:25
 3/3 kloetta ***** válasza:
én málnalevelet terhesség végén ittam, izomlazító hatású, segíthet a könnyebb szüléshez.
2015. jan. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!