Mivel lehetne "elrontani" a spermiogrammot?
A mintaadás előtt szexeljetek, akkor kevés is lesz a mennyiség és benne a sperma szám is.
Ha rákérdeznek, hogy hogy hogy ilyen kevés akkor pedig hazudtok hogy ti minden előírást betartottatok. (mi végig csináltuk, mintavétel előtt 2 nappal nem lehet szexelni elvileg)
Az első hülyeséget beszél, egy 60 milliós spermaszám nem csökken a kritikus érték alá egy együttléttől.
Amúgy a forró fürdőtől is csökken a spermaszám.
Akinek mondjuk 15 millió/ml a spermaszáma, és mondjuk egy szaunázástól felére csökken, ott van jelentősége trükközni.
Na ez itt a "gond". A ferjem eredmenye 70 mil/ ml. Lehet zarnom ket napra a szaunaba :))
Tudom nevetseges, hogy ez a problemam, de egyszerüen nem latunl mas eselyt a babara. Es nem akarjuk az összes sporolt penzünket erre költeni...
Tényleg jó ötlet amit az utolsó mond.
Hogy biztosra menjetek, akár a mintaadás reggelén is szexelhettek még, feltéve, ha utána a párod képes lesz még egyszer ejakulálni, ilyen téren te ismered őt jobban, nem én :)
Vagy ha mindenképp a helyszínen kell produkálni a mintát, akkor, ha hamar végez, csinálhat úgy, mint akinek sokáig tart a szokatlan körülmények, stressz miatt és akár 15-30 perccel később is leadhatja a mintát, közben fújogassa, hűtse, vagy mit tudom én, lehet, hogy hülye ötlet, de egy próbát megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!