Honnan tudhatja az ember, hogy pl. hasfájás miatt sír-e egy két hetes baba? Ha csak hiszti akkor nem szeretném felvenni elrontani.
???
Egy két hetes baba nem hisztizik!!
Vedd fel azt a kis pöttömöt és nyugtasd meg! 9 hónapig benned volt, szüksége van rád, nem is tudom egyáltalán hogy van szíved hagyni sírni??
Nem értem az ilyen kérdéseket komolyan, ennek magától értetődőnek kellene lenni, nem fogod elrontani azzal ha szereted és megvigasztalod!
Ha mondjuk azért sír, mert fél, akkor az rendben van? Akkor hagyod?
Egyébként, ha fáj a hasa, akkor általában nemcsak sír, hanem vannak más jelek is. Pl. húzogatja a lábait, sokat pukizik, vagy éppen azért tekereg, mert nehezen jön ki neki a puki.
Lehe melege van, lehet fázik, lehet pisis a pelus, lehet a fázik bántják, lehet szomjas, éhes, lehet egyedül érzi magát...
Az most abfeladatod, hogy ha sír, találd ki mi a baja!!!
Nem hisztizik egy 2 hetes baba, de még egy fél éves sem...
Felénk senki se mondja el az ilyet az anyáknak, hogy ilyenkor csakis fájdalom miatt sírhat a baba. "Több olyat lehet hallani, hogy egyszerre nem kell ám felkapkodni, fel ne vedd ha sír mert nagyon elronthatod" stb.
Nem egy ismerősöm van akinek a gyerekének nincs semmi fájdalma, de csak ölbe, vagy ölbe sétálva alszik el, na ezt én el szeretném kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!