Van itt köztetek olyan hölgy, aki arcon lévő erős szőrösödés mellett is teherbe tudott esni?
Igen, az inzulin volt emelkedett, de az is határon belül és nem vizsgálták tovább, nem kezelték, a hormonok is rendben.
Annyit kaptam, hogy a D vitamint pótoljam, meg "esetleg" csökkentett szénhidrát táplálkozást próbáljam, meg.
2 gyerekünk van azóta, a szőrösödés nem fordult vissza, valószínűleg az inzulin sem ment lentebb, de nem foglalkoznak ezzel, mivel a meddőségi dolog megoldódott spontán és a hormonsorok is határon belül vannak, tehát minden rendben :) (nem, de most nincs 2-300ezrem a mensmentisben is újrajárni az egészet)
Köszönöm a választ :-). Pláne, hogy ilyen hamar.
Nyaki részen elég erős, de már évek óta, csak soha nem jártam utána. 2 típ cukorbetegséggel kezelnek, cukraim jók. Esztétikailag nem zavarna, csak félek, hogy nehezen jön össze majd a baba.
A férfias típusú szőrösödés jellegzetes IR-es tünet. Az IR mögött mindig a hormonok egyensúlyának a felborulása áll, valószínű, hogy az orvosod is ezért küldött hormonvizsgálatra. Nekem szerencsére az arcon nincs szőröm (csak egy-két szál a mellbimbók körül). A tapasztalt IR-esek, akik már régóta csinálják az ún. hármas (vagy négyes) kezelést általában azt mondják, hogy a hormonháztartás helyreállításával a meddőségi probléma megoldódik, a szőrzet viszont nem tűnik el, maximum halványulni fog.
Tehát a válasz igen, ha a hormonokat rendbe hozzátok az orvossal, akkor van esélyed a babára annak ellenére, hogy az arcszőrzet valószínűleg megmarad. Viszont ha a hormonális probléma nincs megfelelően kezelve, akkor jóval kisebb az esély a teherbe esésre, és sokkal nagyobb a vetélésre.
igen nekem sikerült a baba d vitamint kaptam és inofloicot 2 tasakkal egy nap. 2 hónap után sikerült a baba, pedig előtte hosszú ideig próbálkoztunk.
8 hetes mama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!