Lehet a negatív pozitív?

Figyelt kérdés
Ovu teszt vasárnap hétfőn két csik, tesztcsík halványabb. Előtte 6 napig csak egy csík, ma csak egy csík. Olcsó teszt.( 75ft./db) Lehetett peteérésem?
2015. jan. 27. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha mérnéd a hődet is mellé, többre mennél. Nekem már teljesen egyértelműen pozitív LH-tesztem is volt ovu nélkül.
2015. jan. 27. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:
Elnézést, hogy nem a kérdésre válaszolok (azonban úgy gondolom én is, hogy hő méréssel több infód lenne a dologról), de az 1. válaszolótól kérdezném: hogy úgy értetted,hogy nem volt ovud, hogy a hőd nem ment fel a pozi ovuteszt után? Én is mérem a hőm és a ovutesztelek. Minden hónapban (6 ciklus) volt két napos + ovutesztem, és utána minimum 0,5 fokkal meg is emelkedett két hétig (mensesig)a hőm. Akkor jól gondolom, hogy minden hónapban biztos volt peteérésem?
2015. jan. 28. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!