Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki mennyire tartja fontosnak...

Ki mennyire tartja fontosnak a terhesvitamin szedését a terhesség tervezésekor?

Figyelt kérdés
8 hónapja próbálkozunk a párommal. Először csak folsavat szedtem, aztán egy szűrővizsgálat alkalmával beszélgettem a babaprojektről a dokimmal, aki akkor felírt terhesvitamint. Szedtem is pár hónapig, de mivel még mindig semmi, kezdem kicsit feleslegesnek tartani. Persze végig ott libeg előttem, hogy mi van, ha most mégis összejön, én meg leálltam a vitaminokkal. Elég lenne csak a folsavra visszatérnem vagy folytassam a terhesvitamin szedését?
2015. jan. 26. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi 1 éve tervezzük azóta szedem a ferro-folgammát minden nap, bár ezt nekem muszáj, mert vashiányos vagyok. Mellette egyik nap a Magne-B6-ot, másik nap terhesvitamint, eleinte Elevitet, most már a Czeizel 1-et. Annyi előnye van, hogy abszolut nem voltam beteg ebben az egy évben még a náthát sem kaptam el, pedig gyerekek közt dolgozok. Én továbbra is szedem, szerintem a szervezet felkészültségében számít, és mire pozitívat tesztelsz, tényleg sok lényeges dolog lezajlik.
2015. jan. 26. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!