Hőgörbe betegség esetén?
Figyelt kérdés
Az orvos kérésére 3 hónapig hőgörbét kell vezetnem, mert csak utána foglalkozik velem érdemben, hogy miért nem jön a baba, van-e vmi gond. Ez már a 2. hónapom viszont sajnos lázas beteg voltam pár napig az ovu előtti időszakban. Már meggyógyultam, és ovunak is kellett volna lennie, de a hőm 36.6 körül van, pedig a múlt hónapban ilyenkor már magasabban volt 37 fölött. A betegség kavarta meg a testhőm, vagy ilyenkor nincs ovu? És akkor hőgörbe szempontból ez a hónap kuka? Már több mint egy éve nem jön a baba, és ígyis elvesztegetett 3 hónapnak érzem ezt az időt, nem akarok plussz egy hónapot várni, amíg elküldene valami vizsgálatra végre. Előre is köszi a válaszokat!2015. jan. 6. 14:14
1/2 Manka68 válasza:
Szia!
Sajnos ez a hónap kuka görbe szempontjából, de az sem normális dolog egy orvostól, hogy egy év után nem kezdi meg a kivizsgálást, hanem még húzza az időt. Egy hormonlaborral simán megtudna mindent ami kell, és nem tartana 3 hónapig. Bocs, hogy ezt mondom, de keress normális dokit, aki nem egy laborvizsgálaton akar spórolni a tb-nek. :-(
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát nagyon szomorú vagyok. Gondolkoztam orvos váltáson én is, most sztk-ba járok, és kicsit valójában spúrkodom a témában. Vonják tőlem a TB-t, és nem vagyok az a típus aki állandóan orvoshoz járkál, most először lenne szükségem ilyesmire, és úgy érzem hogy jár(na) ingyen mindez. Magánba elmenne rá egy igen tetemes összeg, és nem tudom, ha nem találnak semmi problémát, akkor kidobott pénznek érezném. Ezért döntöttem úgy, hogy kibírok még 3 hónapot, nade 4-et... mindegy. Köszi minden esetre!
2015. jan. 7. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!