Most novemberben volt az első lombikom,nem volt visszaültetés mert nem indult be az osztódás :( Aztán most december 4.-én volt laparoszkópia ,hiszteroszkópia és átjárhatóságim,endometriozist találtak a jobb oldali petevezetőmön,a helyzet az hogy 17.-én kellett volna megjönnie a menstruációmnak de azóta semmi :( csak ilyen tojásfehérje szerű nyákom van meg enyhe szurkálás,de ez minden nap azóta ,cisztára gyanakodom.
Volt már hasonló esetleg valakinek???
2014. dec. 29. 17:29
1/3 anonim válasza:
Szia.Nekem is volt laporom, de aztán időben megjött..Most lehet h hülyeséget kérdezek, de tesztet csináltál?Nem fordulhat elő hogy teherbe is estél?
2014. dec. 30. 09:37
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos nem fordulhat elő :( mivel műtét után le voltunk tiltva az együtt létről...
2014. dec. 30. 11:39
3/3 Manka68 válasza:
Lehet hogy a műtét kavart be. Megbolygattak ott mindent. Türelem, majd egyszer csak megjön. Nekem anno 3 nappal előbb jött, mint kellett volna, de teljesen más volt, mintha egy nyílt sebből véreztem volna.Talán nem is menses volt. A következő viszont jött rendesen, a megszokott időben. Nem hinném, hogy cisztád lenne, de ha aggódsz, menj el a dokidhoz hogy nézzen meg uh-val.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.