R.aniko24 kérdése:
10hónapja próbálkozunk babával eddig sikeretelenül. Ma vagyok a ciklus 27. napján.20.21. napon éreztem erős szúrást alhasban, azóta enyhén görcsöl és néha szúr.24. nap éjszaka 2*hánytam, fáradt vagyok, ingerlékeny, hányingerem van. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ciklusaim 28-29naposak.fehér folyásom van elég sok.pár napja vizes folyás jött.felvagyok puffadva pár napja,hasam görcsölget most is.
Fejfájásom van több napja.
Melleim néha szúrkálnak de nem vészes.
Tesztel akarok várni a nemvártig de nagyon nehéz mert pont van itthon egy x-epil tesztem.szerintetek?volt valaki így?egy lány aki szeretne kismama lenni;)
2014. dec. 18. 21:29
11/16 A kérdező kommentje:
Nekem a mellem egyáltalán nem fáj.
Pedig ilyenkor már szokott!
2014. dec. 19. 22:29
12/16 A kérdező kommentje:
Reggeli teszt negatív:(
2014. dec. 20. 10:14
13/16 A kérdező kommentje:
Menzesz még sehol!
2014. dec. 21. 13:46
14/16 anonim válasza:
Halványan sem volt csík a teszten? Milyen teszt volt?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem...sajnos egyértelműen negatív volt.
Menzesz napján csináltam ma vagyok a 30.napon ciklusom általàban 28napos néha volt 29.Melleim nem fájnak pedig szoktak.
Néha görcsölget a hasam de van,hogy sokáig nem érzek semmi görcsölést.Folyásom még van de kicsit kevesebb.
2014. dec. 21. 15:58
16/16 A kérdező kommentje:
Mai délutáni teszt is negatíb
X-epil tesztet csináltam.ma késik 3napja.
2014. dec. 22. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!