12 hónapos kisfiunk éjszaka 40 perceként felkel. Nem egyszerűen csak felébred, hanem feltérdel, felül/áll az ágyában, néha sírva, néha csak úgy csöndben. Mi lehet a gond?
Születése óta fennáll ez a helyzet. Kezdetben lehetett az oka hasfájás, fogzás, még a fejlődési szakaszok közti ugrás is. Nade 12 hónapja minden nap?!
Van úgy, hogy másfél óra visszaaltatni, legtöbbször azért 5-30 perc alatt sikerül. Napközben alszik délelőtt 40 percet-másfél órát, és délután is.
Az első válaszoló mintha a mi esetünket írta volna le. :-) Nálunk ugyan ez a helyzet volt, addig amíg a kislányunkat nem vettük magunk közé. Azóta alszik mindenki :-)
Én is a kiságyba teszem este, és amikor először megébred jön közénk (mi is egy szobában alszunk) ez változó, hogy mikor ébred, de próbáltam kézben is vissza altatni, sikerült is, csak a kiságyba nem tudtam betenni, mert ahogy leraktam már négykézláb volt, és elkezdte a sírást, pedig a szeme végig csukva volt.
Nagyon rafkósak az biztos, pedig az én lányom is még "csak" 9 hónapos, de már most az van amit ő akar :-)
Szerintem vedd magad mellé, ha sír, vagy fölébred, hátha csak hiányoztok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!