Szedhetek méhpempőt ha nincs semmi bajom?
Figyelt kérdés
babát szeretnénk,de nem velem van baj.normális ciklusom van,peteérésem is van. befolyásolhatja a mostani értékeimet,ha elkezdem szedni?a párom szedheti?2014. dec. 5. 22:16
1/3 anonim válasza:
szerintem nyugodtan ehetitek, az egészséges
3/3 anonim válasza:
Ha egyébként rendszeres a ciklusaod, akkor ne fogyassz feleslegesen hormontartalmú készítményt.
Persze a méhészek és a méhpempőt forgalmazók azt mondják, hogy nyugodtan lehet használni, de ez nem igaz. (Nekik azonban érdekükben áll ezt mondani, hogy minél többet eladjanak belőle).
Ösztrogén van bennük. Ha túl magas az ösztrogénszinted, az sem jó.
Pl. az sem igaz, hogy egész ciklus alatt érdemes fogyasztani. ovu után minek kellene ösztrogént bevinni?
eleinte minden nap szedtem, és beállította a ciklusomat, de pár hónap után mensi előtt barnázni kezdtem. És PÉ után a hőm sem ugrott túl magasra. Most már tudom, hogy a méhpempőtől volt.
Csak a ciklus első napja és az ovu között iszom. Nekem ez vált be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!