Szedhetek-e Letrox 50 mellett méhpempőt?
Szia!
Én most kezdtem el szedni kb másfél hete a pempőt! Nekem is pajzsmirigy problémám van, de azt nem értem, hogy te miért szedsz erre az értékre gyógyszert!
Az 1,8 -as érték nem gáz, sőt nagyon is jó! A normál érték 4,00 alatt van, aki babát akar annak 1,00-2,00 között kell tartani a szintet. Nekem sajnos 6,2 volt mikor 2 hónapja elkezdtem szedni a lentrox-ot, és az én értékemre csak 37,5 mg-ot írt fel a doki!
Amúgy lehet szedni együtt a kettőt, sok mindenben segít a pempő (legalábbis ezt mondják :), tapasztalat még nincs), és az nem baj, ha rendbe rakja a hormonokat a szervezetben!
Amúgy a gyógyszert endokrinologus írta fel, vagy más doki?
Szia!
Nekem nőgyógyász írta fel a Letrox-ot, akihez a Kaáli intézetbe járok. Ami engem sokkal jobban aggaszt, hogy nem kértek azóta sem kontroll vérvételt. Nekem még 2 nap van vissza a pempő első kúrájából, de sajna nem tudok róla, hogy ketten lennénk. :( Azért nem adom fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!