Sikerült így valakinek a baba?
Figyelt kérdés
10 hónapos a kisfiunk. Szeretnénk kistesót. Egy hónapja próbálkozunk. 6 hónapig szoptattam,de azóta is van némi fehér tejszerű fpolyàs a mellemből. Nemrég voltam rákszűrésen, ès mondta a doki, hogy ez befolyásolhatja a teherbeesést, mert valami hormonális dolog. Érdekelne, hogy valaki esett e így teherbe? Illetve higyan lehet megszüntetni a szivárgást?2014. dec. 2. 12:18
1/7 anonim válasza:
Nem hinném h ez befolyásolná az esetleges teherbeesést. Én 16 hónapig szoptatta, és most így 10 hónappal utána is szivárog tejszerűség a mellemből, ha megnyomom. Van, akinek évekkel utána is van még. Nem ismerek olyat, akinek emiatt ne lehetett volna másik babája. Én még fog.gátlót is szedek, az se szüntette meg.
Szerintem próbálkozzatok, remélem sikerülni fog.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-) Remèlem. :-)
2014. dec. 2. 12:28
3/7 anonim válasza:
Valakinek szoptatás alatt is sikerül teherbe esnie, én is még esténként szoptattam, amikor terhes lettem a 2. babával.
4/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen lehet hormonális oka is!
Magas prolaktin szint is okozhat tejcsorgást, ami miatt nem biztos,hogy van peteérés. Általában a szoptató nőknek ez magas, ezért is "nehezebb" elvileg szoptatás alatt teherbeesni. De nem kizárt természetesen!
Nálad szerintem még simán a szoptatástól lehet, de kérj egy prolaktin vérvételt!
5/7 anonim válasza:
En 3 honapot szoptattam a fiam... es moyt volt 2 eves es meg mindig van tejem .. voltam hormonvizsgalaton es a prolaktinszintem megcsak a hatarerteket sem kozeliti meg... ugyh ez normalis.. ja es egyebkent 7hetss terhes vagyok:-)... uggyh sok sikert...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Kedves utolsó! Gratulálok! :-)
2014. dec. 3. 08:02
7/7 anonim válasza:
2 évig szoptattam a fiam.Még fél év után is volt tejem,fejni is tudtam volna :) Teherbe esten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!