Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ti nem érzitek már a nemvárt...

Ti nem érzitek már a nemvárt előtt, hogy biztosan nem lehettek terhesek?

Figyelt kérdés

Én már majdnem négy éve szeretnék gyereket, de ezalatt a hosszú idő alatt alig néhány terhességi tesztet használtam el, csak akkor teszteltem, amikor az orvos előírta. De olyankor is csak kötelességből, mert már mindig biztos voltam benne, hogy nem lehetek terhes. Ugyanis nekem az ovuláció utáni kb. 4-6. napon mindig megfájdul a mellem, és ez a 9. napig fokozódik, akkor viszont hirtelen elkezd csökkeni. Ezért mire a teszt napjára érnék, már szinte egyáltalán nem fáj, nem duzzadt, ebből tudom, hogy mindjárt meg fog jönni. Ha terhes lennék, akkor gondolom, duzzadt és fájdalmas maradna, mert eddig mindenki így mesélte, és itt is így olvastam, hogy ha inszem, beültetés után megszűnt a mellfeszülés, akkor negatív lett a teszt is (persze azt tudom, hogy van, akinek egyáltalán nem feszült a melle az ovuláció utáni időszakban, mégis terhes volt, de az egy másik eset).

Itt viszont folyton azt olvasom, hogy mindenki izgatottan tesztel. Nálatok nincs így a mellfájdalommal, mint nálam? Senkit se akarok a kérdéssel megbántani, hanem tényleg kíváncsi vagyok... Én is szeretnék már egyszer végre reménykedni és izgulni a teszt elvégzésekor, de eddig még alkalmam sem volt rá, mert már a 10. napon, mikor csökkeni kezdett a mellfájdalom, mindig tudtam, hogy vége...

2014. nov. 26. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
második babámat várom, de nálam sosem jelentkezett ilyen tünet, sajnálom hogy nem tudok segíteni.
2014. nov. 26. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem totál ilyen a ciklusom, és a sikeres beültinél is így zajlott..Ezért biztos voltam benne hogy nem sikerült..A muszály tesztelésért teszteltem egy totál pozitívat..:-).Aztán a 6. hét óta fájdogál a mellem de alig..Csak akkor érzem ha akarom, úgyhogy most meg azon rágódom hogy nem lesz tejem..A lényeg hogy próbáld ne figyelni magad mert közel sem biztos hogy ha múlik a feszülés az rosszat jelent, de a korai tesztelést én is fölöslegesnek tartom..Én is a 4 év alatt 3db terhességi tesztet lőttem el.
2014. nov. 26. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi "csak" 1 éve próbálozunk, és csak abban az esetben teszteltem, amikor késett is a mesim (2x volt ilyen egy év alatt), persze mindig negatívat. Figyeltem én is a mellfájdalmat (meg más lehetséges tünetet is), de nem találtam összefüggést. Volt, hogy végig fájt, még akkor is, amikor megjött, volt hogy előtte abbamaradt, vagy hogy egyáltalán nem fájt, a végén mindig megjött. Most megint késik, de már nem merek tesztelni, mert olyan csalódás a negatív teszt látványa, valahogy jobban mintha megjön simán, talán ezt már megszoktam, de az az egy csík, mintha kinevetne. Ha késik legalább 1 hetet, na majd akkor talán tesztelek (ennyit sose szokott).
2014. nov. 27. 11:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Megpróbálok nem gondolni rá, de nagyon nehéz, mert a 6-9. nap között annyira fáj, hogy alig lehet hozzáérni, mintha be lenne gyulladva, és hason aludni is nehezen tudok, ezért automatikusan feltűnik (gyakorlatilag megkönnyebbülést jelent), ha már nem fáj annyira. Az azért biztató, hogy ha elmúlik, az sem jelent feltétlenül negatív tesztet!

Kedves 2. Válaszoló, gratulálok! :) Te pedig próbálj nem izgulni a tej miatt, én barátnőktől azt hallottam, hogy épp a stressz az, ami miatt nem termelődik elég... Többen is azt mondták, hogy amikor a második terhességnél már nem idegeskedtek miatta, egyből bőven volt tej. Persze tudom, könnyű azt mondani! :)

2014. nov. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!