Picsusz kérdése:
Puregon hormoninjekció?
Figyelt kérdés
Januárban kezdjük az első inszeminációnkat,és a doki a Puregon nevű hormoninjekciót írja majd fel.Érdekelne,hogy kinek volt hatásos,mennyi kellett belőle,és milyen árba van.Előre is köszönöm a válaszokat.2014. nov. 25. 18:12
1/6 anonim válasza:
Anno 6 évvel ezelőtt alkalmaztam,ha jól emlékszem elég drága volt,úgy 25 e ft.Nagyon hatásos volt,előtte semmi sem segített,mert nem volt peteérésem és vékony volt a méhnyálkahártyám is(PCOSes vagyok).Naponta kellett szúrni a hasamat vele.Ikreim lettek tőle.Most tervezzük a harmadikat.
2/6 A kérdező kommentje:
És inszemmel sikerült?És hanyadik?Remélem nekünk is segíteni fog.Nincs bajunk,csak egyszerűen nem jön a baba már egy jó ideje,és most kezdünk bele az első inszembe.
2014. nov. 25. 23:05
3/6 anonim válasza:
Nem inszem,csak terminált együttlét és stimuláció.Az ötödik próbálkozás volt,de az első puregonos.Bízz benne,ez nagyon jó gyógyszer.Megvastagítja a méhnykh-t is,és extrán stimulál.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem,köszi.A méhnyálkahártyámat is vastagítani kellene igen,eddig e-vitaminnal,és méhpempővel próbálkoztam.Akkor ezeket majd ne szedjem mellé?Neked milyen vastagat csinált a milyenből?
2014. nov. 27. 20:03
5/6 anonim válasza:
Már nem emlékszem.Sztem durván vékonyból extra vastagot,két baba tapadt meg benne úgy,h csepp vérzésem,semmim nem volt egész terhesség alatt.Pedig előtte volt egy kémiai terhességem,elkezdett beágyazódni,de nem sikerült szegénykémnek.Pempő,ilyesmi felesleges,max a te megnyugtatásod miatt,ha akarod,szedd.
6/6 A kérdező kommentje:
Szedtem már méhpempőt,2 hónapra rá lett egy terhességem,de sajnos 1 hét múlva spontán elvetéltem.Reméltem,hogy talán attól sikerült.Ennek már vagy 7 hónapja,azóta se semmi.Hát majd akkor meglátjuk.Nagyon bízom benne,hogy nekem is sikeres lesz.Így,hogy semmi bajunk a párommal,csak egyszerűen nem jön a baba,sikerül.
2014. dec. 1. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!