Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » A Duphaston a 16. naptól kell...

A Duphaston a 16. naptól kell szednem, de nem volt még peteérésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A dokim Duphastont írt fel, hogy a 16.-25. nap között szedjem.

Holnap kellene már szednem, de csak a 17.-18. napon kellene, hogy peteérésem legyem.

Ilyenkor mi van?

Befolyásolja a PÉ-t?

Köszi a segítő válaszokat!

2014. nov. 23. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Gátolja a peteérést.
2014. nov. 23. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
En ugy tudom h a duphastont az utolso mensitol szatmitva a 15 naptol kell szedni 10 napig.. es elosegiti a peteerest... azoknak szoktak felirni akiknek nem rendszeres a mensi vagy verezgetnek vagy veteles bekovetkezes megelozosere....de egyaltalan nem gatolja a peteerest, sot...
2014. nov. 24. 00:26
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem tudom, hogy a progeszteron mennyire segíti elő a peteérést, hiszen a PÉ után kezdi el a sárgatest termelni a progit. Szerintem inkább a ciklus beállításában segít, és abban, hogy progihiány miatt ne legyen barnázás/vetélés.

A reggeli hőm alapján még ma sem volt ovum, és úgy döntöttem, hogy nem kezdem el szedni a Duphastont.

A ciklusom 31-32 naposak, és rendben van a peteérésem, nem szoktam barnázni sem.

A doki nem értem, minek írta fel. Igaz, hogy volt egy 6 hetes vetélésem augusztusban, de nem progihiány miatt.

2014. nov. 24. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!