Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Aki clostyt szed hogy alakul...

Aki clostyt szed hogy alakul a ciklusa? Más lett vagy bekavart, sikerült e tőle baba? Meddig lehet vagy érdemes szedni?

Figyelt kérdés
Tudom mikor volt ovum és onnantól pontosan 13 napra szokott megjönni. Jókor voltunk együtt reménykedtem. 8. dpo-n este vagy 2-3 órát görcsöltem aludni sem tudtam. Ma vagyok a 10.-en és reggel volt egy kis világos barna nyákom vagy folyás. A hasfájás elmúlt már másnap reggelre de ezt most nem tudom mire vélni. A hőm még fenn volt reggel. Most nem tudom így mi van majd csak hétfőn kellene megjönnie. Ilyen volt valakinek esetleg vagy hasonló?
2014. nov. 21. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanolyan volt a ciklusom, csak jobban megéreztem a pé-t. 3 napig pozitív volt az ovu teszt. Teszteltél?
2014. nov. 24. 23:25
 2/2 A kérdező kommentje:
szép pozitív volt az ovu teszt sajnos a terhességi nem lett az :( de majd kövi hónapban remélem
2014. nov. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!