AMH (Anti Müller Hormon)! Csináltak valakinek mostanában?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 09:10
11/13 A kérdező kommentje:
Dec.10.-én megyünk megbeszélésre a Kaáliba!
Kíváncsi vagyok a doki véleményére!
2014. nov. 21. 11:31
12/13 anonim válasza:
szerintem akkor a 37 évedhez képest nem olyan rossz. kicsit van szerintem a jó alatt. vagyis elfogadható. de nyugi, mert ez bőven elég a lombikhoz, vagyis van mit stimulálni.
o,2 alatt szoktak lesulytóan nézni, de van aki igy is megcsinálja a lombikot, intézmény válogatja.
viszont arra figyelj, hogy ha stimulálni kell a lombikhoz (az egyszerre több petesejt érlelést, és kinyerést jelent, akár 1o-15-öt is, számolj, az 15 hónapnyi) annyival jobban meriti a petefészket. tehát a legjobb megoldást kell választani a beavatkozáskor.
13/13 anonim válasza:
40 évesen a 3.5-ös AMH túl sok?
a dokim szerint utalhat pco-ra,de azt csak 8 fölött írják mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!