Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől lehet érzékenyebb a...

Mitől lehet érzékenyebb a mellbimbóm mostanában?

Figyelt kérdés

A másik csoportban (egészség) nem akadt válaszoló, hátha itt tud valaki tippet adni. Hidegben természetes, hogy ágaskodik, és fájdalmas hozzáérni. De most nincs hideg, mégis meg van "merevedve", és "mindenbe beleakadok" vele. Érzékeny. Nem szokott ilyenje lenni.

A menzeszem nagyon rendetlen, hónapok óta nem jött meg. Próbálkoztunk fogamzásgátló szedésével, ami helybetette, de abbahagyása után visszaállt a régi "rend".

A doki azt mondta, hogy addig nem kell vele foglalkozni, amíg nem akarunk gyereket.

De lehet, hogy ez áll a mellbimbómerevedésem hátterében? Sokkal régebb óra nincs mensim (április), mint ahogy makrancoskodik a bimbim (kb. 2 hete).

2014. okt. 11. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a terhesseg elso jele volt. A masodik gyerekkel nem is eshettem volna teherbe, nem is menstrualtam.. szoval lehetsz te is terhes siman.
2014. okt. 11. 19:42
 2/3 A kérdező kommentje:

Nekem is eszembe jutott, csináltam tesztet két vagy 4 napja, és negatív.

Tényleg úgy estél teherbe, hogy régóta nem volt mensid???

2014. okt. 11. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Rájöttem mitől volt. Ma jött meg a mensim :) Gondolom ez okozta.
2014. okt. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!