Meddig varjak az orvoshoz menessel?

Figyelt kérdés
Mult honapban abba hagytam a gyogyszert, mert a nyaron akarunk mar probalkozni es lati akartam, hogy minden ok a mensimmel. Megjon e rendszeresen. A bogyo elott nem volt rendszeres,de nem irtam (lustasagbol) igy nem tudom mennyire volt rendszertelen. 3-an kellett volna megjonnie es nem jott. jelet sem erzem. Meddig varjak mig elmegyek orvoshoz? Terhes nem hiszem hogy vagyok mert nagyon vigyazunk mindig es sztem pete eresem sem volt es azet nem jott meg. A doki multheten azt mondta csinaljak tesztet, de nem vagyok terhes. Ha a masodik hazi is kimarad akkor mar megneznek?
2014. nov. 10. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megint kimarad, újra menj el! De idő kell a szervezetnek, hogy magára találjon, kinek több, kinek kevesebb.
2014. nov. 10. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom! Szeretnem ha minden rendben lenne.
2014. nov. 10. 21:24
 3/3 anonim válasza:
Szia! Babatervezés előtt is elmehetsz nődokihoz, alap vizsgálatokat célszerű megcsináltatni (hormonvérvétel, ultrahang) megnyugtatásképpen.
2014. nov. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!