Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyi ido utan fordultatok...

Mennyi ido utan fordultatok orvoshoz amiatt hogy nem sikerult teherbeesnetek?

Figyelt kérdés
Hova fordultatok? Milyen vizsgalatokon estetek at?
2014. okt. 5. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Első gyereknél több mint 1 év kellett,mire rászántam magam.Vérvétel volt (hormonsor),meg ultrahangos peteérés követés.Férjem volt spermavizsgálaton.Clostilbegytet szedtem ésígy összesen 20 hónap alatt megfogant a babánk.

Második babànknál hamarabb mentem orvoshoz,szintén hormonsor és ultrahangok,Clostilbegyttől magához tért a peteérésem és bár 3 hónap closti után nem lettem terhes,de utána spontán sikerült.Rá 18 hónapot vártunk rá.

Mind2x nőgyógyászhoz mentem magánrendelésre.

2014. okt. 5. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a fogamzásgátló abbahagyása utáni 4. hónapban, de tudtam, hogy nincs minden rendben. Már tudtam, hogy pcos gyanús vagyok, és amikor nem használtam fogamzásgátlót, mindig rendszertelen volt a vérzésem, ki-kimaradt. A fogigátló abbahagyása után egyáltalán nem jött meg. Én meddőségi klinikára mentem, egy fél órás beszélgetés és egy ultrahang után az első vizsgálat, amire elküldtek, az egy terheléses cukor és inzulin vizsgálat volt. Az inzulin rezisztencia beigazolódott, így ez volt az utolsó vizsgálat is. 5 hónapi kezelés után sikerült spontán teherbe esnem.
2014. okt. 5. 16:30
 3/4 anonim ***** válasza:

mi masfel ev utan,1 konzultacion voltunk,kellett volna mennem verre a menzesz 2.-5. napjan,de a sors ugy hozta,h nem jott meg:D

13hkm

2014. okt. 5. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Én mentem rákszűrésre és megemlítettem, hogy babát szeretnénk, 3 hónapja próbálkozunk. Azt mondta a doki, hogy ha fél évig nem jön ösze, menjek vissza. Mentem és lekért egy labort a hormonokra, de mondta minden rendben és ha egy évig nem jön össze, akkor leszek meddőnek számító és akkor kivizsgálások lesznek, megint hormonok, ultrahang, inzulin rezisztencia stb.

Mentem akkor is, nem találtak problémát, diétáznom kellett és kaptunk beutalót a meddőségibe is. Mire a párom is rábólintott, hogy akkor belevágunk a meddőségi központban a kivizsgálásokba, amik rá is kiterjednek, összejött a baba teljesen magától. kb. 1,5 év kelltet hozzá.

2014. okt. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!