Hány nemi aktus kell hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
pl.1 héten 1 elég?2014. nov. 3. 12:41
1/8 anonim válasza:
Havi 1 a jó időben :)
Peteéréskor kell együtt lenni.
2/8 anonim válasza:
A szám az 1 és a végtelen között van... Van akinek egyetlen alkalomból sikerül, van aki évekig próbálkozik (~többszáz aktus) és nem jön össze.
3/8 anonim válasza:
Attól függ, hány gyereket szeretnél. Ha csak egyet, akkor egész életedben 1 alkalom bőven elég. (feltéve ha jókor jól csináljátok, és egyikőtöknél sincs semmi gebasz)
4/8 anonim válasza:
Ha valaki babát akar, akkor ajánlani szokták, hogy két naponta legyenek együtt.
Elég egy alkalom is, ha minden pont jókor, jó időben történik, de ezt nem lehet így számszerűen meghatározni!
6/8 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a havi egy pont elég, de az is, hogy még a havi 10 sem.
7/8 anonim válasza:
A kérdést több féle képpen is lehet értelmezni.Én nem számoltam de biztos volt vagy 8234 aktus,de még mindig nem sikerült :)
A viccet félretéve,a lényeg hogy a peteéréskor legyetek együtt,ami kb a ciklus 10 napjától a 16. napjáig van(de ez is változó).
8/8 anonim válasza:
Mindkét gyerkőcnél az adott hónapban egy aktus volt és mindkettőnél azonnal sikerült! Ez mázli...vagy gének. Nem tudom! A kérdésedre a válasz: minél több! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!