Tsh problema. Valaki hasonlo?
Tsh 3,22 volt szeptemberben 2 napja lett csinalva vervetel tsh 2,78 lett lehetseges ez hogy magatol kezdene helyre jonni? Doki mondta hogy varjunk a gyogyszerrel hatha helyre jon magatol 2 honapot varni kellet igy most ennyi lett az ertek!
Szerintetek ?
Tudom hogy magas es nem azt kerdezem hogy jo e babahoz hanem azon vagyunk az orvossal hogy magatol helyre alhat -e? Tapasztalatra lenne szuksegem hogy valakinek lement-e?
Koszonom valaszodat
A fogyástól lejjebb mehet kicsit, de az a csavar a dologban, hogy alulműködő pajzsmiriggyel szinte lehetetlen fogyni. :-(
Nem értem mire vár a dokid, a gyógyszer amit erre adnak, azt pótolja, amit a pm nem tud magától előállítani. semmi bajod nem lenne belőle, ha szednéd. Ez olyan, mint a vitaminhiány. Magától nem múlik el, csak ha beviszed a szervezetedbe a hiányzó anyagot.
Azokat nem neztek ...:-/
Egyiknel se nem tudom miert nem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!